Maandelijks archief: augustus 2014

K3 vervult jouw droom tijdens nieuwe show!

Vanaf 27 september 2014 tot en met 15 maart 2015 kun je samen met K3 feesten in een nieuwe show vol muziek, dans en… dromen!

Eerste Nederlandse stemmen bekend voor Maya film!

Deze week zijn de eerste stemmen ingesproken voor de Nederlandse versie van de allereerste Maya de Bij film ‘Maya – Eerste Vlucht’. Niemand minder dan de 3FM radio dj’s Coen Swijnenberg en Sander Lantinga lenen hun stemmen aan het stuntelige, maar komische mieren duo Freddy en Eddy.

‘Wickie, de musical’ wordt indrukwekkend!

Binnenkort kan je de avonturen van de enige echte Wickie de Viking zelf meemaken, want Wickie krijgt vanaf april 2015 een eigen musical! Wickie, de musical wordt een prachtige voorstelling met een grote cast en indrukwekkende decors.

Prinsessia krijgt Gouden DVD in Plopsaland

De prinsessen van Prinsessia speelden gisteren hun laatste show in het Plopsa Theater in Plopsaland De Panne. Studio 100 verzamelde voor deze laatste show de pers, want ze hadden een verrassing in petto voor hun prinsessen.

Gert Verhulst in ‘De slimste mens ter wereld’

Dit najaar doet Gert Verhulst mee aan het nieuwe seizoen van het quizprogramma ‘De slimste mens ter wereld.

Plopsa deelt 35.000 peren uit!

Plopsa zal dit weekend maar liefst 35.000 heerlijke conference peren uitdelen. Dit doen ze om de Limburgse kwekers te steunen.

Maya maakt zich klaar voor filmdebuut

Studio 100 kondigde zo’n 2 jaar geleden aan dat er een eerste bioscoopfilm in de maak was van Maya de Bij – het animatiefiguurtje van Studio 100 waarvan de televisiereeks al aan meer dan 160 landen werd verkocht. Intussen is het bekende Studio 100-bijtje klaar voor haar debuut op het witte doek.

Archief

Categorieën