Maandelijks archief: september 2014

Samson & Gert presenteren WereldDierenDag op Studio 100 TV!

Op zaterdag 4 oktober is het Werelddierendag, de dag waarop alle dieren op de aarde in de bloemetjes gezet worden. Zo ook Vlaanderens liefste hond Samson!

Maya de Bij binnenkort in Pools pretpark

Het Nederlands/Poolse Holiday Park Kownaty, een initiatief van Momentum Capital, heeft een contract getekend met Plopsa voor het gebruik van de pretparklicentie van Maya de Bij.

Prinsessia in de Samson & Gert Kerstshow!

Fantastisch nieuws voor de fans van Samson & Gert, die ook van de prinsessen houden! De prinsessen van Prinsessia hebben groot nieuws!

Mega Mindy Boevendagen in Plopsaland De Panne

Mega Mindy-fans kunnen hun heldin in levende lijve bewonderen tijdens de Mega Mindy Boevendagen. Tijdens de weekends van 11 & 12 en 18 & 19 oktober 2014 komt Mega Mindy immers naar Plopsaland De Panne om er samen met alle bezoekers boeven achterna te zitten.

Bandits & Niels Destadsbader veroveren Plopsa Theater

Naast talloze meisjesharten, veroveren de jongens van Bandits en Niels Destadsbader nu ook het Plopsa Theater. Samen met Laura Tesoro, Laura Omloop en Sisters Only treden de populaire artiesten op 11 november 2014 op in de mooiste theaterzaal van de kust.

Meer sterren in NL’se stemmencast Maya-film

Eind augustus werd al bekend gemaakt dat Coen Swijnenberg en Sander Lantinga hun stemmen lenen aan het komische mieren duo Freddy en Eddy in de film ‘Maya – Eerste Vlucht’. Nu is bekend geworden dat Irene Moors zich samen met Martijn Krabbé en zijn vier kinderen ook bij deze stemmencast mogen voegen.

Team ROX komt naar een Dreamland bij jou in de buurt!

Rick, Olivia en Xavier van team ROX komen tussen 20 september en 11 oktober naar een Dreamland bij jou in de buurt voor een Meet & Greet. Ga samen met team ROX op de foto en/of laat je favoriete merchandise door Rick, Olivia en Xavier signeren.

Archief

Categorieën