Maandelijks archief: oktober 2014

Studio 100 stelt Famosa aan als speelgoedmaker voor de 3D animatiereeks Heidi

Studio 100 en Planeta Junior hebben de Spaanse speelgoedfabrikant Famosa aangesteld om de productie voor het speelgoed van de nieuwe animatiereeks Heidi op zich te nemen. De deal heeft betrekking op Europa en een groot gedeelte van Afrika.

Studio 100 Media voegt Dicke Katze & Friends toe aan haar catalogus

Studio 100 Media, de Duitse dochteronderneming van Studio 100, heeft een licentiedeal bereikt over Dicke Katze & Friends, een animatie-comic van de Duitse illustrator Olivia Vieweg. Studio 100 Media zal de rechten van de comic verdelen over het Duitstalige grondgebied.

Making of 14-18 op VTM

Aanstaande zondag kan je op VTM kijken naar de making of van spektakel-musical 14-18.

Studio 100 helden aanwezig op de Boekenbeurs!

Het is weer zover! Van vrijdag 31 oktober t/m dinsdag 11 november 2014 vindt in Antwerp Expo de 78ste Boekenbeurs plaats. Ook Studio 100 zal dit jaar van de partij zijn op stand 424 – 428 van Standaard Boekhandel in hal 4.

Slot Marsepeinstein nu op Studio 100 TV!

De vierde en vijfde reeks van Slot Marsepeinstein zijn binnenkort te zien op Studio 100 TV.

Studio 100 kondigt samenwerking met ContentBridge aan

Studio 100 heeft aangekondigd dat het gaat samenwerken met het internationaal geprezen Amerikaanse bedrijf ContentBridge. Het bedrijf is gespecialiseerd in digitale oplossingen. Met deze samenwerking zullen de producties eenvoudiger bij zowel de zakenpartners als bij de consument terecht kunnen komen.

Beleef een onvergetelijk Halloweenfeest in Plopsaland!

Wie ervan houdt om op een originele manier Halloween te vieren, wordt binnenkort verwacht in Plopsaland De Panne. Van 25 oktober tot en met 2 november, staat het park in het teken van dit griezelfeest.

Archief

Categorieën