Maandelijks archief: januari 2015

Nog 1 extra Ghost Rockers show!

In navolging van het succes van de reeks op Ketnet geven de helden van Ghost Rockers hun allereerste popconcerten. Omwille van het enorme succes komt er nog 1 laatste extra show op zaterdag 7 februari om 17u. Snel zijn is dus de boodschap, want de tickets vliegen de deur uit!

Sergio wordt Vreselijke Sven in Wickie musical

Wickie, de musical, krijgt een fantastische Vreselijke Sven: de enige echte Sergio zal deze rol op zich nemen!

Extra voorstellingen concert Ghost Rockers

Wegens groot succes zijn er extra voorstellingen van het Ghost Rockers concert op zondag 8 februari om 11.00 en 14.00 uur!

Gert Verhulst presenteert nieuw spelprogramma

Gert Verhulst presenteert dit voorjaar de dierenspelshow ‘Het Zijn Net Mensen’ op de Vlaamse televisiezender Vier met Karen Damen als wekelijkse gast!

Junior Musical – Kadanza krijgt extra voorstellingen

Junior Musical – Kadanza komt er aan! De zingende, swingende musical voor jong en oud! Wegens groot succes komen er nu al extra voorstellingen.

Maya film bekroond als “Beste Animatiefilm van 2014” op de Beierse Filmprijzen.

De allereerste Studio 100 animatiefilm rond het populaire figuurtje Maya de Bij is zopas bekroond als “Beste Animatiefilm uit 2014” op het gala van de Beierse Filmprijzen in het Prinzregententheater.

Cast musical Wickie bekend!

Na twee succesvolle films en de populaire remake van de animatiereeks Wickie de Viking, pakt Studio 100 nu uit met… Wickie, de Musical! De cast werd zopas bekend gemaakt.

Archief

Categorieën