Maandelijks archief: februari 2015

Heidi 3D vanaf 6 april op ZDF

Studio 100 Media, de Duitse dochteronderneming van Studio 100, kondigde zopas op haar officiële Facebook-account aan dat de gloednieuwe animatieserie Heidi vanaf 6 april in Duitsland zal worden uitgezonden op ZDF. Tevens werd de zanger van de titelsong bekend gemaakt.

Studio 100 stelt cast en crew Wickie de Musical voor

Na twee succesvolle films en de populaire remake van de animatiereeks Wickie de Viking, pakt Studio 100 uit met Wickie de Musical. Vandaag werd de voltallige cast en het creatieve team achter deze gloednieuwe musical voorgesteld.

‘Nacht van de Vlaamse Televisiesterren’ komt naar het Plopsa Theater!

Op zaterdag 18 april zal de nacht van de Vlaamse Televisiesterren plaats vinden in het Plopsa Theater in Plopsaland De Panne. Tijdens dit event worden Vlaamse acteurs/actrices, presentatoren, producties, … in de bloemetjes gezet door de Vlaamse Televisie Academie.

Prinsessia genomineerd voor ‘Beste scenario voor een televisiereeks’.

Prinsessiaen is genomineerd in de categorie ‘Beste scenario voor een televisiereeks’ van de jaarlijkse awarduitreiking van de Scenaristengilde.

K3 zet fans in de bloemetjes!

Eind maart wordt de videoclip voor de gloednieuwe K3-single ‘K3 LOVES YOU’ opgenomen. K3 wil van deze gelegenheid gebruik maken om hun fantastische fans eens in de bloemetjes te zetten. Karen, Kristel & Josje kozen dan ook Valentijnsdag uit om deze warme oproep aan hun fans te lanceren:

Website Plopsaqua staat online!

Plopsa maakt zich op voor de opening van hun gloednieuw waterpark Plopsaqua. Sinds deze middag staat de website online en kunnen er tickets gereserveerd worden.

‘Tashi’ binnenkort te zien op Studio 100 TV!

In Australië werd er afgelopen jaar hard gewerkt aan een nieuwe animatieserie genaamd Tashi! Tashi zal vanaf 17 februari uitgezonden worden in Australië maar is ook dit voorjaar nog op Studio 100 TV te zien!

Archief

Categorieën