Maandelijks archief: maart 2015

Plopsaland bouwt een houten achtbaan!

Plopsaland De Panne wil in 2016 een houten achtbaan openen! Dat hebben ze gisteren bekend gemaakt op hun Facebookpagina.

TV Familie viert feest met Samson en Gert!

Vanaf 1 april viert weekblad TV Familie feest ter ere van het 25 jarig bestaan van Samson en Gert met het moppenboek, het sticker- en spelletjesboek, het kwartet kaartspel en het voorleesboek, voor maar €3,49/stuk.

2 nieuwe topreeksen op Studio 100 TV!

In de paasvakantie lanceert Studio 100 TV twee animatiereeksen die nog nooit eerder in België te zien waren: Tashi en Florries Draakjes.

Waterpark Plopsaqua De Panne spectaculair geopend!

Plopsa heeft er sinds dit weekend een gloednieuw park bij! Plopsaqua De Panne, het allereerste waterpark binnen de internationale pretparkengroep, werd zaterdag door middel van een geanimeerde openingsshow voorgesteld aan het grote publiek.

Plopsa maar liefst 7 keer genomineerd voor de Diamond Themepark Awards 2015

Plopsa, de pretparkengroep van Studio 100, is in maar liefst 7 categorieën genomineerd voor de Diamond Themepark Awards 2015. Ook de PlopsaFansite van collega Nick is in een categorie genomineerd.

Al meer dan 2.000 inschrijvingen voor “K3 zoekt K3”!!!

2 dagen na de aankondiging dat Karen, Kristel en Josje stoppen met K3 en via een nieuw tv-programma opzoek gaan naar andere zangeressen voor de populaire groep, hebben al meer dan 2.000 meisjes zich ingeschreven. Allen willen ze lid worden van K3. Bij Studio 100 zijn ze alvast verheugd met de vele inschrijvingen voor het tv-programma.

Junior Musical Kadanza: Extra speelperiode wegens enorm succes

Junior Musical Kadanza, het musical project van Studio 100 en Ketnet rond 10 jaar Junior Eurosong, is een groot succes. Dit weekend spelen de Juniors hun laatste show in de Stadsschouwburg van Antwerpen. Dit brengt het totaal op 32 uitverkochte shows (goed voor meer dan 40.000 bezoekers). Wegens groot succes komt er een extra speelperiode in de grote vakantie!!!!

Archief

Categorieën