Maandelijks archief: april 2015

Plopsa grote winnaar van Diamond ThemePark Awards!

Vandaag werden voor de vijfde keer de gerenommeerde Diamond ThemePark Awards uitgereikt. Ook dit jaar komt Plopsaland De Panne met viermaal goud als één van de grote winnaars uit de bus.

Nieuw bezoekersrecord voor Plopsa tijdens paasvakantie!

Deze paasvakantie trokken massaal veel mensen naar de Belgische Plopsa-parken. Plopsaland De Panne, Plopsaqua De Panne, Plopsa Indoor Hasselt en Plopsa Coo ontvingen tijdens de paasvakantie maar liefst 217.000 bezoekers.

Maya de Bij film – Eerst Vlucht is internationaal succes!!!

De Maya de Bij film – Eerste Vlucht is officieel een wereldwijde hit. Reeds meer dan 4,2 miljoen mensen kochten reeds een bioscoopkaartje voor de eerste animatiefilm van Studio 100.

Vandaag ‘Dag van nationale rouw’ voor K3!

Vandaag is het ‘Dag van nationale rouw’ ter ere van K3 In Plopsaland De Panne. Er wordt een speciaal programma voorzien.

Afscheidstournee K3 in verkoop

De afscheidstournee van de huidige K3-bezetting is vandaag in verkoop gegaan. In de afscheidstournee zullen de huidige en nieuwe K3-bezetting tussen november 2015 en april 2016 door Vlaanderen en Nederland trekken. In totaal zal de show in 4 Vlaamse en 8 Nederlandse steden te zien zijn.

JBC ontwerpt nieuwe Plopsa-outfits!

Deze paasvakantie ging het nieuwe pretparkseizoen opnieuw van start. Plopsa en JBC presenteerden met trots een nieuwe kledingcollectie, speciaal ontworpen voor alle 2.500 Plopsa-medewerkers verdeeld over de 6 Plopsa-parken.

Studio 100 Media stelt nieuwe 3D-animatieserie voor.

Op MIPTV 2015, de grote internationale televisiebeurs in Cannes (Frankrijk), heeft Studio 100 Media een gloednieuwe 3D-animatieserie voorgesteld. De serie zal gaan rond het populaire Australische Koalabeertje “Blinky Bill”.

Archief

Categorieën