Maandelijks archief: mei 2015

Win de nieuwe CD van Prinsessia!

Studio100fan.eu geeft een exemplaar van het nieuwe CD-album van Prinsessia weg!

Interview met Prinsessia over hun nieuwe album!

Op 29 mei 2015 verschijnt het gloednieuwe album van Prinsessia: ‘Platina’. Afgelopen dinsdag waren de prinsessen aanwezig bij de opnames van ‘Anne’s Café’ waar we de kans kregen om hen enkele vragen te stellen over de nieuwe CD en de komende projecten. Prinsessen,  volgende week verschijnt jullie gloednieuwe CD. Dit

Read More…

Jim Bakkum speelt slechterik Achiel in ‘Mega Mindy vs Rox’

Studio 100 maakte vandaag via haar officiële facebook-account bekend wie de slechte superheld Achiel zal spelen. Niemand minder dan Jim Bakkum zal deze rol voor zijn rekening nemen. Ook Jeron Dewulf zal in de film te zien zijn. Hij neemt de rol van Jones, het hulpje van Achiel voor zijn rekening.

Studio 100 kondigt opvolger succesmusical 14-18 aan!

Studio 100 heeft vandaag de wereld op de hoogte gebracht van de jongste musicalplannen van het bedrijf. In 2018 zal namelijk een gloednieuwe musical in première gaan. Deze zal gaan over het Vlaamse verzet ten tijde van de Tweede Wereldoorlog.

Universum Film aangesteld als distributeur ‘Princess Emmy’ film

Studio 100 Media, de Duitse dochteronderneming van Studio 100 heeft de samenwerking met Universum Film uitgebreid. Eind 2016/Begin 2017 zal Universum Film de nieuwe animatiefilm rond ‘Princess Emmy’ uitbrengen. Deze uitbreiding van de samenwerking komt er na de succesvolle release van de allereerste Maya de Bij film.

Topweekend voor de Belgische Plopsa-parken!

Afgelopen weekend vonden maar liefst 49% meer bezoekers hun weg naar één van de Belgische Plopsa-parken ten opzichte van het hemelvaartweekend vorig jaar.

Prinsessia stelt bouwplannen kasteel voor!

De prinsessen van Prinsessia traden vandaag op in Plopsaland De Panne in het kader van de Ketnet Fandagen. Van deze gelegenheid maakten ze graag gebruik om trots de bouwplannen van hun kasteel voor te stellen.

Archief

Categorieën