Maandelijks archief: juni 2015

Ticketverkoop ‘De Grote Sinterklaasshow 2015’ gestart

Zopas is de ticketverkoop voor het grootste kinderfeest van het land van start gegaan. Op zaterdag 5 en zondag 6 december verwelkomen de Studio 100 figuren niemand minder dan Sinterklaas in het Sportpaleis van Antwerpen tijdens ‘De Grote Sinterklaasshow’, en ook jij kan erbij zijn.

5 extra voorstellingen van K3-show in Vlaanderen

Studio 100 heeft zonet aangekondigd dat wegens groot succes, er 5 extra voorstellingen in Vlaanderen van de nieuwe K3-show in verkoop zijn gegaan. Zo krijgt zeker iedereen de kans om de afscheidstour van Karen, Kristel en Josje bij te wonen.

Piet Huysentruyt vanaf 3 september op njam!

Vanaf 3 september op njam! Piet Patron, met Piet Huysentruyt! Vanaf vandaag starten de opnames van het gloednieuwe njam!-programma Piet Patron, waarin de njam!-kijker kennismaakt met het reilen en zeilen van Likoké, het restaurant van onze Belgische topchef Piet Huysentruyt.

Presentatoren K3 Zoekt K3 bekend gemaakt

Dit najaar gaat Studio 100 samen met VTM en SBS6 opzoek naar de nieuwe K3. Al meer dan 6000 mensen schreven zich in voor de audities. Om het programma in goede banen te leiden, zijn er maar liefst 2 presentatoren in dienst genomen. Niemand minder dan Niels Destadsbader en Gerard Joling zullen het programma presenteren.

Gestolen pop keert terug naar Plopsaland

44 jaar geleden werd in het toenmalige Meli-park in de ‘Apirama’ (de attractie die nu door het leven gaat als ‘Het bos van Plop’) een pop van een bij gestolen door een Franse toerist. Nu vrijdag zal de pop terugkeren naar zijn huis en een permanente verblijfplaats krijgen in het Meli Museum.

Studio 100 en Ketnet maken vervolg Junior Musical

Junior Musical was een regelrecht succes. De zoektocht naar de cast voor de musical Kadanza zorgde voor mooie en straffe televisie. De musical zelf oogstte veel lof en werd bezocht door meer dan 40.000 mensen. Reden genoeg voor Ketnet om samen met Studio 100 in een nieuw musicalavontuur te stappen, met een geheel nieuwe cast: Ketnet Musical: Kadanza Together.

Studio 100 op 76e plaats in ‘Top 150 Global Licensors’

De Studio 100 Groep staat op de 76e plaats in de ‘The Top 150 Global Licensors report’ van 2015.

Archief

Categorieën