Maandelijks archief: juli 2015

Maya film bij finalisten AEAF Awards 2015

De allereerste Studio 100 animatiefilm rond Maya de Bij is genomineerd voor de AEAF Awards 2015 in de categorie “Feature Film Animation”. De Maya film neemt het in haar categorie op tegen o.a. de nieuwe Spongebob film. De winnaars zullen bekend gemaakt worden op 19 augustus in Sydney, Australië.

Channel 7 (Australië) bestelt nieuwe Blinky Bill serie

Channel 7, een Australische televisiezender, heeft aangekondigd de gloednieuwe serie rond het populaire Australische Koalabeertje ‘Blinky Bill’ te zullen uitzenden in 2016. De serie krijgt de naam ‘The Wild Adventures of Blinky Bill’ en telt 26 afleveringen. De reeks speelt zich één jaar na de gebeurtenissen van de nieuwe Blinky Bill film af. Flying Bark Productions zal de reeks produceren.

Plopsa pakt uit met tal van zomerevents

Plopsa verwent deze zomer zijn bezoekers weer met tal van evenementen. Gedurende juli en augustus staat er voor ieder wat wils op het programma in de Plopsa-parken.  Samson & Gert zijn er al bij van in het prille begin en kunnen ook deze zomer natuurlijk niet ontbreken in Plopsaland De

Read More…

Ultieme Fanboek van Ghost Rockers binnenkort te koop!

Bemachtig als eerste Het Ultieme Fanboek van Ghost Rockers! Een unieke kans voor de fans die komende zondag 19 juli naar het optreden van Ghost Rockers in Plopsaland De Panne gaan!  Het prachtige fanboek vind je dit weekeinde exclusief in Plopsaland De Panne en aanluitend ook in de andere Plopsa

Read More…

K3 wordt vervangen op Marktrock for Kids

Gisteren besliste Studio 100 om het optreden van K3, op Marktrock for Kids in Leuven, om organisatorische redenen af te zeggen. Vandaag maakte Studio 100 en Live Entertainment, de organisator van Marktrock, bekend dat de meisje van K3 vervangen zullen worden door niemand minder dan: Samson & Gert, Piet Piraat en de Ghost Rockers.

Ghost Rockers binnenkort in nog meer landen te zien

Zopas raakte bekend dat Ghost Rockers sinds kort te zien is op de Noorse tv. Zopas maakte Studio 100 bekend dat Ghost Rockers nu ook verkocht is aan kinderzender Megamax, die o.a. uitzend in Hongarije en Roemenië. De serie zal er vanaf eind deze maand uitgezonden worden.

Nieuwe afleveringen Maya de Bij in de maak

Studio 100 Animation, de Franse dochteronderneming van Studio 100, heeft op haar website aangekondigd dat er wordt gewerkt aan een nieuw seizoen van Maya de Bij en haar vriendjes.

Archief

Categorieën