Maandelijks archief: augustus 2015

Zoon Gert Verhulst wint Studio 100 Trophy

Viktor Verhulst, de zoon van Studio 100 oprichter Gert Verhulst heeft op zaterdag 29 augustus 2015 in Baardegem de 4e editie van de Studio 100 Trophy gewonnen. Naast een boeket bloemen en een reuze Samson pluche, kreeg de winnaar ook een traditionele hesp mee naar huis.

Studio 100 Trophy morgen in Baardegem

Morgen zal in Baardegem (in de buurt van Aalst) de Studio 100 Trophy gereden worden. De Studio 100 Trophy is een jaarlijkse wielerwedstrijd waarin bekende Studio 100 gezichten het opnemen tegen bekende (ex-)wielrenners, zakenmensen, politici en bv’s. Ook dit jaar zal Studio100fan.eu aanwezig zijn.

Nachtwacht, de nieuwe Studio 100 jeugdreeks voor Ketnet

Ketnet maakte vandaag haar programmatie voor het nieuwe televisieseizoen bekend. Vanaf 4 oktober zal er op Ketnet een gloednieuwe jeugdreeks van Studio 100 uitgezonden worden, getiteld: “Nachtwacht”.

Publiek gezocht voor nieuw programma rond K3!

Op vrijdag 28 augustus neemt VTMKZOOM het nieuwe studio-programma ‘K3 zoekt K3 met Jasper Publie’ op met bekende gasten en Jasper Publie (Bandits).

Ketnet viert jubileum van Samson & Gert

Al 25 jaar zijn Samson & Gert de beste vrienden. Op 2 september 1990 werd de allereerste aflevering van Samson & Gert uitgezonden. Om de 25e verjaardag van de populairste hond van het land en zijn baasje te vieren, zal Ketnet vanaf 7 september afleveringen uit de oude doos uitzenden.

K3 Kan Het vanaf 31 augustus op RTL Telekids

K3 Kan Het, het populaire Studio 100 programma waarin Karen, Kristel en Josje de kinderdromen van hun fans helpen vervullen, zal vanaf 31 augustus elke werkdag om 15:55 uitgezonden worden op RTL Telekids.

Junior Musical-Kadanza krijgt ‘Gouden Plaat’

Afgelopen weekend mochten de jongeren uit de populaire Studio 100 en Ketnet musical ‘Kadanza’ op de Ketnet Zomertour in Roeselare een gouden plaat in ontvangst nemen. Ondertussen werd de DVD (incl. CD) van de musical meer dan 10.000 keer verkocht.

Archief

Categorieën