Maandelijks archief: september 2015

Gezin kampeert in Plopsaland De Panne voor het goede doel

Een Nederlands gezin kreeg gisteren de unieke kans om te overnachten in het grootste pretpark van België, Plopsaland De Panne. Plopsa organiseerde in samenwerking met het online veilingplatform Vakantieveilingen.be een unieke veiling. De opbrengst ging integraal naar Make-A-Wish.

K3 Zoekt K3 – Dit zijn de 26 geselecteerden voor de bootcamp

Vrijdag werd er op VTM en SBS6 de laatste auditieaflevering van K3 Zoekt K3 uitgezonden. De komende twee weken worden de 26 geselecteerde meisjes in een heuse bootcamp klaargestoomd voor de liveshows. Tijdens de bootcamp worden ze begeleid door een team professionele coaches. Om de kandidaten nog beter op hun kwaliteiten te beoordelen, zal K3-componist Miguel Wiels de jury versterken.

Maya 3D vanaf vandaag op Noord-Amerikaanse TV!

Sprout, de Amerikaanse kinderzender van NBS, die 24 uur per dag programma’s uitzendt voor kleuters, heeft de Noord-Amerikaanse uitzendrechten van de televisie en film van Maya De Bij 3D aangekocht. Vanaf vandaag zal Maya elke zaterdag te zien zijn op de Amerikaanse zender.

3 extra voorstellingen Samson & Gert Kerstshow

Samson & Gert bestaan 25 jaar. Om dit te vieren vindt er dit jaar in De Panne en in Hasselt een extra feestelijke editie van de Samson & Gert Kerstshow plaats. Wegens groot succes, zijn er 3 extra voorstellingen toegevoegd aan de speellijst, op zondag 27 december.

K3 Zoekt K3 – De Vlaamse kandidaten van deze week

Vrijdag wordt de laatste auditieronde van de spannende zoektocht naar de nieuwe meisjes van K3 uitgezonden op VTM en SBS6. Maar liefst 13 kandidaten doen hun uiterste best om de publieks- en vakjury van hun kwaliteiten te overtuigen. Vanaf volgende week worden de geselecteerde kandidaten in een bootcamp klaargestoomd voor de liveshows én voor een eventuele plek in de nieuwe K3.

‘Flin & Flo’, een nieuwe Studio 100 reeks!

Eén van de blikvangers op Studio 100 TV is de nieuwe reeks Flin & Flo, over de onverwachte vriendschap tussen een ridder en een jonge draak.

Studenten rocken met Samson & Gert

Vandaag wordt in Gent het nieuwe academiejaar op gang getrapt met de tiende editie van de Student Kick-Off. Samson & Gert mochten het feest opgang trekken met een exclusief optreden ter gelegenheid van hun 25 verjaardag. Duizenden Gentse studenten zongen en dansten mee met de populairste liedjes van hun jeugdidolen.

Archief

Categorieën