Maandelijks archief: oktober 2015

K3 Animatieserie vanaf 2 november op Franse tv

K3, de Studio 100 animatieserie rond de populaire Vlaamse meidengroep gaat op 2 november in première op de Franse televisiezender M6. In de animatieserie volgen we de avonturen van Kate, Kim en Kylie tijdens hun wereldtournee.

360° Videoclips van Ghost Rockers

In februari 2015 gaven Mila, Jonas, Alex, Jimmy en Charlie een aantal uitverkochte concerten in de Zaal Petrol te Antwerpen. Studio 100 heeft zopas drie 360° videoclips van Sabotage, Billy en Ghost Rockers vrijgegeven.

K3 Zoekt K3 – De tweede liveshow

De eerste liveshow van K3 Zoekt K3 ging als een sneltrein. Publiekslieveling Hanne streek de wildcard op, Jindra kreeg van de kijker de meeste stemmen voor haar solo en Lauren, Klaasje en Marthe werden als groep het best bevonden door juryleden Karen, Kristel, Josje, Gert Verhulst en Miguel Wiels. Samen met Suzan, Lisa, Demi en Nora verzekerden ze zich allemaal van een plekje in de tweede liveshow van K3 Zoekt K3.

K3 Zoekt K3 – Het afscheid van Laura

Vrijdag werd op vtm en SBS6 de eerste liveshow van K3 Zoekt K3 uitgezonden, live vanuit de AED studio’s in Lint. Na de anderhalf uur durende show moest Laura Aussems de wedstrijd verlaten.

K3 Zoekt K3 – De eerste liveshow

Binnen exact vier weken weten Vlaanderen en Nederland welke drie meiden in de voetsporen treden van Karen, Kristel en Josje. K3 Zoekt K3 zit immers in de laatste sprint naar de grote finale op vrijdag 6 november 2015. Die eindsprint wordt op vrijdag 16 oktober 2015 ingezet met de allereerste liveshow, waarin de finalisten hun beste beentje moeten voorzetten om hun plekje in de wedstrijd te behouden.

De allereerste beelden van Mega Mindy vs ROX!

In de spannende avonturenfilm “Mega Mindy versus Rox” komen de 2 Studio 100-superhelden tegenover elkaar te staan door de sluwe trucs van nog een andere superheld: Waterman. Bekijk nu de trailer!

Stem nu op je favoriet nieuw K-tje

De auditieafleveringen zijn achter de rug. De bootcamp is afgerond. K3 Zoekt K3 zet de eindsprint in naar een spannende ontknoping. Vanaf vrijdag 16 oktober 2015 geven 10 meiden vier weken lang het beste van zichzelf in de wervelende liveshows, in de hoop uitgeroepen te worden tot één van de nieuwe K3’tjes.

Archief

Categorieën