Maandelijks archief: november 2015

Nog een nieuw K3-programma op Studio 100 TV: “Welkom bij K3”

Niet alleen “Dit is K3” zal binnenkort worden uitgezonden op Studio 100, in de tweede week van de kerstvakantie volgt ‘Welkom bij K3!’.

K3-show in première in Flanders Expo

Dit weekend ging in Flanders Expo te Gent de gloednieuwe K3-show in première. De “oude” en de “nieuwe” K3 gaven het beste van zichzelf tijdens 6 uitverkochte voorstellingen. In totaal zullen ongeveer 100 voorstellingen van de show gegeven worden in Vlaanderen en Nederland voor meer dan 300.000 enthousiaste fans.

Plopsaland De Panne verwelkomt 15 miljoenste bezoeker

2015 is een waar feestjaar voor Plopsaland De Panne. Niet alleen bestaat het populaire attractiepark 15 jaar, maar ook de kaap van 15 miljoen bezoekers werd in dit feestjaar behaald. Op zaterdag 28 november omstreeks 11 uur werd de 15 miljoenste bezoeker verwelkomd door Hoofdpiet en parkmanager Wim Wauters in het bijzijn van de verzamelde pers.

Spectaculaire Sinterklaas Parade komt naar Plopsaland De Panne!

Op 28 & 29 november heeft Plopsaland De Panne opnieuw een verrassing voor haar bezoekers in petto. Voor het eerst ontvangt Plopsaland de grootste Sinterklaas Parade van België!

K3-regenboogjurkjes binnenkort ook voor volwassenen

De nieuwe K3-regenboogjurkjes van JBC vliegen over de toonbank. Tot nu toe waren de jurkjes enkel in kindermaten beschikbaar, maar na vele vragen van tieners en volwassenen, heeft JBC beslist om in het voorjaar van 2016 de jurkjes ook in volwassenematen uit te brengen.

Samson & Gert nemen nieuwe videoclip op!

Samson & Gert hebben vandaag een nieuwe videoclip opgenomen!

Maak kans op filmtickets voor Mega Mindy vs ROX

Vanaf 9 december kun je de nieuwe Studio 100 film: ‘Mega Mindy versus Rox’, gaan bekijken in de bioscoop. Studio 100 geeft nu filmtickets weg!

Archief

Categorieën