Maandelijks archief: januari 2016

Gert en Marie Verhulst overmorgen bij Thuis op zondag

Gert Verhulst zal zondag rond 17 uur samen met zijn dochter Marie te gast zijn in het SBS6 programma ‘Thuis op zondag’ om er te praten over ‘Ghost Rockers’, de succesvolle Studio 100 serie.

Carnaval met Maya de Bij!

Vandaag werd er een nieuwe videoclip van Maya de Bij gelanceerd! “Carnaval” is een echt feestnummer geworden!

Extra voorstellingen K3-show

Studio 100 heeft zopas 2 extra voorstellingen aan de kalender van de K3-show toegevoegd, waaronder een avondshow met staanplaatsen. De twee extra voorstellingen zullen opnieuw doorgaan in de Lotto Arena te Antwerpen op donderdag 5 mei.

De Selvie – Technologisch hoogstandje tijdens K3-show op 9 februari

Studio 100 en iMinds slaan de handen in elkaar voor de wereldwijde première van een baanbrekend digitaal concept voor shows en optredens: de ‘selvie’. Tijdens de K3-show van 9 februari in de Lotto Arena in Antwerpen zullen mensen in het publiek filmpjes van zichzelf naar het grote scherm kunnen doorsturen en op die manier een extra interactieve component aan het spektakel toevoegen. Het is de allereerste keer dat de selvie-technologie tijdens een groot evenement getest wordt – en er wordt nog volop gezocht naar mensen die aan het experiment willen deelnemen.

Hans Bourlon vanavond in De Afspraak op Canvas

Hans Bourlon, mede-oprichter en CEO van Studio 100, zal vanavond te gast zijn in het Canvas programma ‘De Afspraak’. Hij komt er praten over de massale fraude met concerttickets.

Maya film verschijnt binnenkort in de UK op DVD

De allereerste Maya de Bij film blijft het goed doen. Een tijdje terug kondigde Studio 100 een vervolg op de film uit 2014 aan. In februari zal de dvd van de eerste film uitgebracht worden in het Verenigd Koninkrijk, en binnenkort zal er ook een heleboel nieuwe merchandise op de Engelse markt verschijnen.

Studio 100 en RTL Telekids slaan handen in elkaar!

Studio 100 gaat in Nederland intensief samenwerken met RTL Telekids. Vanaf 1 februari 2016 zendt RTL Telekids een groot deel van de kinderprogramma’s van Studio 100 uit, zowel dagelijks tussen 06.30 en 17.00 uur op het kanaal van RTL 8 als op het themakanaal RTL Telekids 24/7. De programma’s kunnen ook herbekeken worden via de populaire gratis Telekids app.

Archief

Categorieën