Maandelijks archief: februari 2016

250.000 bezoekers voor Mega Mindy vs. ROX

Mega Mindy vs. ROX, de spannende superheldenfilm van Studio 100, heeft ondertussen de kaap van 250.000 bioscoopbezoekers overschreden. Hiermee komt de film binnen in de TOP 10 van de meest succesvolle Studio 100 films.

Maak kans op een dvd van Flin & Flo

Vrijdag 11 maart verschijnt de allereerste dvd van het olijke duo ‘Flin & Flo’. Studio 100 geeft maar liefst 5 exemplaren van de allereerste ‘Flin & Flo’ dvd, De Vuurdraak, weg.

Plopsa Indoor Hasselt beleeft succesvolle krokusvakantie!

Plopsa Indoor Hasselt blikt terug op een succesvolle krokusvakantie. Het indoorpark ontving maar liefst 13% meer bezoekers ten opzichte van vorig jaar.

CD Feestknallers 3 nu overal verkrijgbaar!

De CD “Feestknallers – volume 3” van Studio 100 is vanaf nu overal verkrijgbaar. Een album boordevol feestmuziek!

Welkom bij K3! binnenkort op NPO3

In Welkom bij K3! arriveren Hanne, Klaasje en Marthe in hun gloednieuwe loft. Tijdens het inrichten ervan, vinden ze allerlei leuke spulletjes uit de voorbije 17 jaar K3. De reeks werd reeds in Vlaanderen uitgezonden op Studio 100 TV en vtmKzoom. Vanaf maandag 22 februari zal de reeks ook te zien zijn op de Nederlandse zender NPO3.

Studio 100 voert nieuwe logo’s in!

Studio 100 is bezig met een grote vernieuwingsoperatie. Zowel moederbedrijf Studio 100, als zenders Studio 100 Tv in Vlaanderen en Junior Tv in Duitsland kregen reeds een nieuw logo en uiterlijk. Nu heeft ook Njam! een nieuw logo gekregen.

DVD Volume 12 van ROX nu overal verkrijgbaar!

De nieuwe DVD “Volume 12” van ROX is vanaf nu overal verkrijgbaar.

Archief

Categorieën