Maandelijks archief: maart 2016

Prinsessia show dit najaar in Vlaamse theaters

De prinsessen van Prinsessia toeren sinds kort langs de Nederlandse theaters met hun allereerste theatershow ‘De droomtroon’. Vanaf september zal het theaterdebuut van de Prinsessia-prinsessen ook te zien zijn in de Vlaamse theaters.

Alles wat je moet weten over ‘De Avonturen van K3’

Op 1 april gaat de animatieserie rond de populaire meidengroep K3 in première op de Nederlandse zender RTL Telekids (op het kanaal van RTL8). In de animatiereeks volgen van de avonturen van de meiden van K3 tijdens hun wereldtournee. In dit artikel vertellen we je alles wat je zou moeten weten over ‘De Avonturen van K3’.

Studio 100 zoekt een blonde bouvier voor hoofdrol in nieuw seizoen Kosmoo

Studio 100 is voor een nieuw seizoen van de nieuwe serie Kosmoo op zoek naar een blonde bouvier. De hond, die de hoofdrol speelt in de reeks, moet erg sociaal zijn en goed kunnen luisteren.

Het Limburg vertel- en kleurboek deze week gratis bij Dag Allemaal

Vorige week werd in Plopsa Indoor Hasselt het Limburg vertel- en kleurboek voorgesteld. Dit gratis spelletjesboek laat kinderen op een leuke en speelse manier kennismaken met de Belgische provincie Limburg, en de vele toeristische attracties die de provincie rijk is. Het boekje zal deze week gratis te verkrijgen zijn bij het populaire weekblad ‘Dag Allemaal’.

Studio 100 viert 20-jarig bestaan in Plopsaland De Panne

Studio 100 bestaat dit jaar maar liefst 20 jaar. Wat begon met een pratende hond en zijn baasje, is uitgegroeid tot een wereldwijde speler op het gebied van familie-entertainment. Om haar 20e verjaardag te vieren, wordt er op zaterdag 20 augustus een spetterend feestje gehouden in Plopsaland De Panne.

Studio 100 en Toerisme Limburg stellen vertel- en kleurboek voor

Studio 100 en Toerisme Limburg hebben vandaag in Plopsa Indoor Hasselt een gloednieuw vertel- en kleurboek voorgesteld. Met het gratis boekje, dat in een oplage van meer dan 300.000 stuks gratis verdeeld zal worden, willen Toerisme Limburg en Studio 100 het kindvriendelijke karakter van de provincie in de verf zetten.

Nederlandse meet & greets van K3 waren schot in de roos

Gisteren vonden in Dordrecht en Breda de allereerste meet & greets van K3 in Nederland plaats, en deze waren een schot in de roos: meer dan 5.000 fans daagden op in de hoop om hun idolen te ontmoeten. Op zaterdag 19 maart zullen Hanne, Klaasje en Marthe een meet & greet gegeven in ’s-Hertogenbosch en Rotterdam.

Archief

Categorieën