Maandelijks archief: april 2016

Zomersingle K3 nu al klaar

Op zondag 8 mei zullen Karen, Kristel en Josje definitief de fakkel doorgeven aan Hanne, Klaasje en Marthe tijdens de allerlaatste voorstelling van de K3 – 10.000 Luchtballonnen show. Maar voor Hanne, Klaasje en Marthe is het K3-avontuur nog maar net begonnen, want hun agenda voor de komende zomer staat barstensvol met optredens, en er verschijnt een nieuwe single!

Ghost Rockers Seizoen 2 deel 2 nu op DVD

Vanaf 15 april zijn onze muzikale vrienden, de Ghost Rockers, in het tweede deel van seizoen 2 te zien op DVD.

vtmKzoom neemt afscheid van Karen, Kristel en Josje in Merci K3-maand

Op 8 mei zullen Karen, Kristel en Josje voor de laatste keer hun opwachting maken als K3. vtmKzoom wil op gepaste wijze afscheid nemen van Karen, Kristel en Josje, en organiseert daarom de Merci K3-maand. De kinderzender zendt daarom vanaf 9 april de rest van de maand K3-films, -reeksen en -specials uit. Ook roept de zender iedereen op om een leuke video in te sturen via vtmkzoom.be om de meiden uit te wuiven.

Litouwse LRT koopt Studio 100 Media programma’s aan op MIPCOM

MIPCOM loopt stilaan op zijn einde. Zopas berichtte Studio 100 Media dat het een overeenkomst met de Litouwse zender LRT heeft afgesloten. Met de overeenkomst vinden o.a. Heidi 3D, Tashi en de nieuwe reeks van Blinky Bill een vaste stek op het Litouwse televisielandschap.

Studio 100 zoekt een loft-achtige ruimte voor nieuw K3 programma

Studio 100 gaat o.a. via het casting & figuratieplatform In The Picture opzoek naar een locatie voor een gloednieuwe K3-serie. Studio 100 zoekt specifiek naar een industriële, loft-achtige ruimte die beschikbaar moet zijn van 9 mei t.e.m. 2 juni.

Studio 100 Media breidt deal met het Hongaarse MTVA uit

Studio 100 Media, de Duitse dochteronderneming van Studio 100, heeft zopas de deal met het Hongaarse MTVA uitgebreid. MTVA heeft met de uitbreiding van de reeds lopende overeenkomst met Studio 100 Media nu ook de uitzendrechten van Tashi en een aantal klassieke series, zoals Wickie de Viking, Heidi, … bekomen.

Studio 100 is aanwezig op belangrijke televisiebeurs MIPCOM

Vandaag is in de Franse badplaats Cannes de belangrijke internationale televisiebeurs MIPCOM van start gegaan. Op de televisiebeurs stellen de verschillende producenten hun programma’s voor aan de televisiezenders. Ook Studio 100 is opnieuw van de partij op de jaarlijkse beurs, met een aantal nieuwe formats om voor te stellen aan de verschillende televisiezenders.

Archief

Categorieën