Maandelijks archief: mei 2016

Studio 100 TV binnenkort in Wallonië te zien

Na het overdonderende succes van het vernieuwde Studio 100 TV op Telenet in Vlaanderen, heeft Studio 100 een overeenkomst gesloten met Proximus, om in Wallonië een gelijkaardig televisiekanaal uit te zenden. De Franstalige Studio 100 TV zal er vanaf 1 juni te zien zijn op Proximus TV op kanaal 143.

Haal je tickets voor de Grote Sinterklaasshow in huis!

Sinds kort kunnen er tickets besteld worden voor de Grote Sinterklaasshow 2016. Onder meer K3, Nachtwacht en de Ghost Rockers zullen er bij zijn!

Nieuwe K3 show aangekondigd voor 2017

In het voorjaar van 2017 zullen Hanne, Klaasje en Marthe doorheen Vlaanderen en Nederland trekken met een gloednieuwe K3-show. Samen met het swingende K3-ballet zullen ze de leukste K3-liedjes brengen in een gloednieuwe theatershow!

Win de DVD ‘Mega Mindy vs ROX’!

Heb jij de DVD van Mega Mindy vs Rox nog niet in huis gehaald? Geen nood, je kunt hem nu winnen bij ons!

Nieuwe reeks van het legendarische spelprogramma ‘Zeg eens euh’ op komst!

Maar liefst 24 jaar geleden ging op de toenmalige BRT ‘Zeg eens euh’ van start. Het spel werd gepresenteerd door Gert Verhulst, totdat hij in 1996 de VRT verliet om Studio 100 op te richten. De nieuwe reeks zal deze zomer te zien zijn op de Vlaamse zender VIER, en Gert Verhulst zal opnieuw van de partij zijn als presentator.

Ghost Rockers on Tour – De Ghost Rockers op hun best!

Gisteren streek Ghost Rockers on Tour neer in het Ethias Theater van Hasselt. Onze vijf favoriete bevers waren helemaal naar Hasselt afgekomen om er een wervelend optreden te geven, maar al van in het begin loopt er van alles mis. Met de hulp van de Freebirds en het publiek proberen ze een 20 jaar oud raadsel op te lossen.

Ghost Rockers krijgen bioscoopfilm!

Zopas heeft Studio 100 de allereerste bioscoopfilm van de populaire ‘Ghost Rockers’ aangekondigd. Op 21 december 2016 zal ‘Ghost Rockers – Voor altijd’ verschijnen in de Vlaamse bioscopen. De opnames voor de film zullen op dinsdag 24 mei van start gaan!

Archief

Categorieën