Maandelijks archief: juni 2016

Het Dag Kids Vakantieboek is nu verkrijgbaar!

Het is zomer! De vakantie staat voor de deur en dus hebben de kinderen zeeën van tijd om allemaal leuke dingen te doen! Met het Dag Kids vakantieboek vervelen ze zich geen moment.

Studio 100 TV komt naar je toe!

Deze zomervakantie komt Studio 100 TV naar je toe met de allereerste Studio 100 TV Fandagen in Plopsaland De Panne.

Ghost Rockers krijgen een gouden plaat voor album ‘De Beat’

De Ghost Rockers gaven zonet een spetterend optreden op Pennenzakkenrock aan het Zilvermeer in Mol. Op het einde van het optreden, werden onze Bevers verrast met een wel héél leuk cadeau: ze kregen namelijk een Gouden Plaat voor hun album ‘De Beat’.

Zing mee met Nachtwacht

Hun bovennatuurlijke krachten kenden we al, maar nu zingen onze favoriete vampier, elf en weerwolf van Nachtwacht voor het eerst! Het Nachtwacht lied is opnieuw ingezongen door de drie hoofdrolspelers van de populaire reeks.

K3, Nachtwacht en Ghost Rockers nu ook in Wanagogo

Goed nieuws voor de fans van K3, Ghost Rockers en Nachtwacht, want een heleboel nieuwe content van deze drie sterke Studio 100 merken, is vanaf nu te bekijken in Wanagogo. Kijk vanaf vandaag in Wanagogo naar Dit is K3!, Welkom bij K3!, Nachtwacht en het eerste seizoen van Ghost Rockers.

Gert Verhulst heeft plannen bevestigd voor nieuwe Samson & Gert reeks

Gert Verhulst heeft zonet bij Peter Van de Veire op MNM Marathonradio bevestigd dat er aan een nieuwe reeks van Samson & Gert gewerkt wordt, en dat de opnames dit najaar van start zullen gaan. Eerder bevestigde Koen Crucke het nieuws al in een interview aan Dag Allemaal.

Steve Van den Kerkhof geeft details van het Plopsa Hotel vrij

Steve Van den Kerkhof, de CEO van de Plopsagroup, heeft in Het Laatste Nieuws van vrijdag 17 juni meer details over het langverwachte Plopsa Hotel vrijgegeven. Zo zal het hotel beschikken over maar liefst 120 kamers, waarvan het grootste gedeelte gethematiseerd zal zijn, zullen er 3 restaurants, een bar, vijf vergaderzalen én een ondergrondse parking.

Archief

Categorieën