Maandelijks archief: juli 2016

Zeg eens euh! vanaf maandag op tv

Maandag 1 augustus is het eindelijk zover: dan gaat de vernieuwde versie van het legendarische spelprogramma ‘Zeg eens Euh!’ in première op VIER. Gert Verhulst, de bedenker en oorspronkelijk presentator is terug van de partij, en ook een aantal panelleden van weleer zullen hun opwachting maken!

Opening Heidi The Ride uitgesteld tot paasvakantie 2017

Plopsa heeft zopas in een persbericht bekend gemaakt dat de opening van de nieuwe houten achtbaan ‘Heidi The Ride’ wordt uitgesteld tot de paasvakantie van 2017. Oorspronkelijk was het plan dat de achtbaan deze zomer zou openen, en dat het themagedeelte tegen de paasvakantie van 2017 zou worden opgeleverd.

20 Jaar Studio 100 met … Kobe Van Herwegen

2016 is voor alle Studio 100 fans een waar feestjaar, aangezien Studio 100 dit jaar 20 kaarsjes mag uitblazen. Omwille van deze geweldige gebeurtenis, heeft Studio100fan.eu iets speciaals in petto. Vandaag kijken wij terug op 20 Jaar Studio 100 met niemand minder dan … Kobe Van Herwegen.

Heidi 3D en Jabaloe vanaf deze week beschikbaar in Wanagogo

Goed nieuws voor de fans van de vrolijke spring in ‘t veld Heidi én van de stoere cowboys uit Jabaloe Town! Vanaf deze week is de CGI-versie van de wereldberoemde animatiereeks Heidi én de grappige live-action reeks van Jabaloe ook te bekijken in Wanagogo.

Wedstrijd: Win tickets voor de avant-première van Kosmoo!

Zaterdag 13 augustus is het eindelijk zover: dan gaat op Studio 100 TV de gloednieuwe reeks Kosmoo in première. Om dit te vieren geeft Telenet i.s.w.m. Studio 100 25×4 tickets weg voor een exclusieve avant-première van de reeks in de studio’s van Studio 100.

20 Jaar Studio 100 met … Jelle Cleymans

2016 is voor alle Studio 100 fans een waar feestjaar, aangezien Studio 100 dit jaar 20 kaarsjes mag uitblazen. Omwille van deze geweldige gebeurtenis, heeft Studio100fan.eu iets speciaals in petto. Vandaag kijken wij terug op 20 Jaar Studio 100 met niemand minder dan … Jelle Cleymans.

Vanavond exclusief K3-beiaardconcert in Antwerpen

Vanavond geven Hanne, Klaasje en Marthe van K3 een wel héél bijzonder concert in Antwerpen. Ze zullen namelijk een beiaardconcert geven! Hierdoor zal K3 vanavond vanaf 20 uur een uur lang in de gehele Antwerpse binnenstad te horen zijn.

Archief

Categorieën