Maandelijks archief: augustus 2016

Studio 100 viert 20-jarig jubileum met unieke releases en “Feest” clip!

Enkele weken geleden werd het 20-jarig bestaan van Studio 100 uitbundig gevierd in Plopsaland De Panne met een groots feest en alle Studio 100-vrienden, maar het feestjaar is nog lang niet voorbij!

Kosmoo vanaf 10 september te zien op NPO3

Kosmoo, de nieuwe Studio 100 serie, ging op 13 augustus in première op Studio 100 TV. Na de succesvolle start van de reeks in Vlaanderen, zal vanaf 10 september de serie rond Robbe en zijn bionische superhond Kosmoo ook te zien zijn in Nederland op NPO3.

Feestje met Prinsessia in Plopsaland De Panne!

Voor de tweede keer deze zomer waren de prinsessen van Prinessia gisteren te gast in Plopsaland De Panne.

De ultieme Studio 100 Top 20 is bekend!

Studio 100 bestaat 20 jaar. Om dit gebeuren te vieren, ging Studio 100 TV de afgelopen weken opzoek naar de 20 beste videoclips van Studio 100. Op de website van Studio 100 TV kon er door de kijkers gestemd worden op hun favoriete clip, en dit werd massaal gedaan met als resultaat: De Ultieme Studio 100 Top 20!

Studio 100 TV staat in september helemaal in het teken van Kabouter Plop

Studio 100 TV maakte zonet bekend dat vanaf september de zender zal gaan werken met themamaanden, te beginnen met de ‘Plopmaand’ in September. Naast een heleboel kijkmarathons, staan er ook nieuwe afleveringen van Plop en De Peppers gepland!

Extra voorstellingen van Prinsessia show: ‘De Droomtroon’

Goed nieuws voor de fans van de prinsessen van Prinsessia: wegens groot succes zullen er twee extra voorstellingen van hun allereerste theatershow ‘De Droomtroon’ gespeeld worden in Antwerpen.

Alloo bij … Gert Verhulst!

VTM zendt dit najaar een nieuw programma uit met Luk Alloo. Alloo volgt het leven van verschillende bekende Vlamingen. Eén hiervan is Gert Verhulst.

Archief

Categorieën