Maandelijks archief: september 2016

Binnenkort: nieuwe afleveringen van De Garde van Gert

Vanaf dinsdag 11 oktober zal op de digitale kookzender Njam! het tweede seizoen van ‘De Garde van Gert’ te zien zijn. Samen met zijn trouwe Njam-chefs, maakt Gert Verhulst een overheerlijk gerecht klaar, en dat binnen de 30 minuten. Naast de nieuwe afleveringen, zal er begin oktober ook een heus ‘De Garde van Gert’ kookboek verschijnen.

Signeersessies Boekenbeurs 2016

Zoals elk jaar vindt ook dit jaar in Antwerp Expo de boekenbeurs plaats. Vanaf 31 oktober tot en met 11 november kan je op de stand van Studio 100/standaard boekhandel geregeld een handtekening/foto krijgen met je favoriete Studio 100-helden of Studio 100-tekenaars.

Free Souffriau speelt hoofdrol in Vlaamse Maya show!

Niemand minder dan Free Souffriau zal de rol van Maya de Bij spelen in de Vlaamse voorstellingen van de allereerste Maya Show: Maya en de pollenbollen.

Nieuw seizoen Ghost Rockers vanaf 17 oktober op Ketnet

Tijdens het tweede deel van de Ketnet Kick-off raakte bekend dat het derde seizoen van de populaire jongerenreeks Ghost Rockers vanaf maandag 17 oktober te zien zal zijn op Ketnet. Maar er is meer leuk nieuws, want de allereerste aflevering van het nieuwe seizoen is vanaf nu gratis te bekijken op Ketnet.be.

Inwoners Coevorden dit weekend gratis naar Plopsa Indoor Coevorden

Dit weekend opent Plopsa Indoor Coevorden gratis haar deuren voor de inwoners van Coevorden. Dit is reeds het tweede jaar op rij dat de inwoners van Coevorden een heel weekend lang gratis kunnen genieten van het Plopsapark in hun gemeente.

Nieuw seizoen Nachtwacht vanaf morgen op Ketnet

Er is goed nieuws uit Schemermeer: de helden van Nachtwacht zullen vanaf 25 september elke zondag met nieuwe avonturen te zien zijn op de Vlaamse zender Ketnet.

Feest! Mega Mindy bestaat 10 jaar!

Naar aanleiding van de tiende verjaardag van superheldin Mega Mindy heeft Studio 100 een verzamel album en DVD-box uitgebracht. Beide zijn sinds vandaag overal te koop!

Archief

Categorieën