Maandelijks archief: oktober 2016

Opnames ‘Samson & Gert Zomerpret’ gestart

Vandaag zijn bij Studio 100 te Schelle de opnames gestart van de gloednieuwe reeks van Samson & Gert. In ‘ Samson & Gert Zomerpret’ gaan Samson en Gert samen met hun drie beste vrienden op vakantie op een camping.

Tweede beste herfstvakantie voor Plopsa Indoor Coevorden

Plopsa Indoor Coevorden blikt terug op een succesvolle herfstvakantie. Heel wat bezoekers genoten van Halloween in het indoorpark.

Studio 100 Film maakt animatiefilm rond Don Quichot

Don Quichot is een wereldwijd bekend figuur uit de boeken van de Spanjaard Cervantes. Het Duitse Studio 100 Film is begonnen aan een animatiefilm die zich afspeelt in de wereld van Don Quichot, samen met UNSAM en GGVFX. De film moet tegen het einde van 2018 klaar zijn voor release.

Plopsa verbiedt Killerclowns

Naar aanleiding van enkele incidenten heeft Plopsa besloten geen bezoekers toe te laten die verkleed zijn volgens de laatste trend als ‘killerclown’.

Studio 100 Media sluit grote overeenkomst met Ceska televise

De Tsjechische zender Ceska televise heeft een groot pakket uitzendrechten van kinderprogramma’s aangekocht bij Studio 100 Media. In het pakket zitten o.a. de reeksen rond Maya de Bij, Wickie de Viking en Bol & Smik.

Nieuwe avonturen van Lolly Lolbroek en vakantiepret met Joyce, James en Annabet!

Tijdens de eerste schoolvakantie van het nieuwe schooljaar, heeft Studio 100 TV enkele leuke activiteiten en programma’s gepland. Zo zullen James, Joyce en Annabet te zien zijn in het gloednieuwe programmaonderdeel ‘Vakantiepret’, zijn er nieuwe afleveringen van ‘De Avonturen van Lolly Lolbroek’, …

Arthur and the Minimoys verkocht aan Finse zender

Nelonen Media, onderdeel van Sanoma Media Finland, heeft de Finse uitzendrechten van de gloednieuwe Studio 100 Animation serie ‘Arthur and the Minimoys’ aangekocht.

Archief

Categorieën