Maandelijks archief: november 2016

Het Studio 100 Winterfestival was één groot feest!

Zaterdag 26 november vond in de Ziggo Dome te Amsterdam het allereerste ‘Studio 100 Winterfestival’ plaats. Ter gelegenheid van de twintigste verjaardag van Studio 100, hebben alle artiesten een verrassingsfeestje voorbereid voor Samson & Gert, aangezien het Studio 100 verhaal bij hen is begonnen. Studio100fan.eu kreeg een uitnodiging in de bus om deze spetterende show bij te wonen, en dit is ons verslag.

Groetjes uit camping Zomerparadijs!

Gisteren bracht de Vlaamse pers een bezoekje aan de set van ‘Samson & Gert Zomerpret’, de gloednieuwe reeks van het populaire duo ‘Samson & Gert’. De nieuwe afleveringen moeten in het voorjaar van 2017 uitgezonden worden op Ketnet.

Sint Weekends in de Plopsa-parken

Plopsaland De Panne en Plopsa Indoor Hasselt vieren de komst van Sinterklaas tijdens de Sint Weekends.

Ad Inferos, de nieuwe single en videoclip van Nachtwacht

Zojuist heeft Studio 100 ‘Ad Inferos’, het gloednieuwe nummer van de populaire fantasyserie Nachtwacht gelanceerd. ‘Ad Inferos’ is de tweede single en clip van Nachtwacht en is ingezongen door de drie hoofdrolspelers van de serie.

K3 brengt magistraal nieuw album uit

Vanaf vandaag is ‘Ushuaia’, het gloednieuwe album van K3, overal te koop in Vlaanderen en Nederland. Studio100fan.eu haalde het album in huis, en we kunnen wel zeggen dat Hanne, Klaasje en Marthe samen met Miguel Wiels, Peter Gillis en Alain Vande Putte een top-plaat hebben afgeleverd!

Maak kennis met de cast van Ketnet Musical – Unidamu

Na het succes van Kadanza en Kadanza Together, met in totaal meer dan 75.000 bezoekers, presenteren Ketnet en Studio 100 de gloednieuwe Ketnet Musical: Unidamu! Na een uitgebreide auditie werden 24 jonge talenten uitgekozen om mee te spelen in de nieuwe musical Unidamu, aan de zijde van de volwassen hoofdrolspelers. Vandaag werden zij voorgesteld aan de pers.

Eerste teaser nieuwe Maya de Bij film voorgesteld op de AFM

Tijdens de ‘American Film Market’ in Los Angeles heeft Studio 100 Media de eerste teaser-trailer van de tweede Maya de Bij-film voorgesteld. ‘Maya the Bee 2 – The Honey Games’ is reeds aan 99 landen verkocht en moet in 2018 in première gaan.

Archief

Categorieën