Maandelijks archief: december 2016

Samson & Gert Kerstshow in première gegaan

In het Plopsa Theater in Plopsaland De Panne is vandaag de Samson & Gert Kerstshow in première gegaan. In de show krijgen Samson, Gert en hun vrienden bezoek van een Hollywood-regisseur, die op zoek is naar acteurs voor zijn nieuwste film.

Koen Crucke onthuld ster op Story Walk of Fame

Vandaag werd in Plopsaland De Panne Koen Crucke in de bloemetjes gezet. De zanger / acteur mocht er zijn eigen ster onthullen op de Story Walk of Fame, in het bijzijn van de Vlaamse pers én van zijn Samson-collega’s.

Hier is de nieuwe videoclip van K3!

Zonet is op Studio 100 TV ‘De aarde beeft’, de gloednieuwe videoclip van K3 in première gegaan. Het nummer is afkomstig van Ushuaia, het jongste K3-album. De beelden van K3 voor de videoclip werden begin deze maand opgenomen in Antwerpen. Ook zijn in de clip enkele prachtige natuurbeelden te zien!

Ghost Rockers stickerboek bij Dag Allemaal

Vanaf 3 januari loopt er een leuke spaaractie bij het populaire Vlaamse weekblad ‘Dag Allemaal’. Maar liefst 5 weken lang kun je een exclusief stickerboek van ‘Ghost Rockers – Voor Altijd?’, de allereerste bioscoopfilm van de populaire jongerenreeks ‘Ghost Rockers’, bijeen sparen.

Bekijk zondag naar het jaaroverzicht van K3 op vtmKzoom

1 jaar Hanne, Marthe en Klaasje met ondertussen 5 keer platina voor 10.000 luchtballonnen, verschillende awards, honderden shows en verschillende tv-programma’s: K3 heeft er een straf eerste jaar opzitten. Reden genoeg voor VTMKZOOM om dit allemaal op een rij te zetten in een uniek jaaroverzicht in ‘Het Dagboek van K3 – 2016.’ Op kerstdag, 25 december, zendt VTMKZOOM om 09.40 in primeur het jaaroverzicht uit. Bab Buelens liet de film als eerste zien aan de 3 meisjes. Hoe hebben zij het voorbije jaar ervaren? Wat waren hun mooiste momenten?

Ghost Rockers – Voor Altijd? in première gegaan

Zaterdag 17 december 2016 ging in de Kinepolis te Antwerpen ‘Ghost Rockers – Voor Altijd?’, de allereerste, superspannende bioscoopavontuur van de populaire Ghost Rockers in première.

Recensie: Ghost Rockers – Voor Altijd?

‘Ghost Rockers – Voor Altijd’ de allereerste bioscoopfilm van de populaire jongerenreeks ‘Ghost Rockers’ en ging zopas in Antwerpen in première. Studio100fan.eu was tijdens de première aanwezig, en wij waren zwaar onder de indruk. Deze film is met voorsprong de beste Studio 100 film die ooit werd gemaakt!

Archief

Categorieën