Jaarlijks archief: 2017

Gemeente Beveren maakte definitief besluit rond Spektakel-Musical 40-45

Begin deze maand raakte bekend dat Studio 100 opzoek moest gaan naar een nieuwe locatie voor zijn Spektakel-Musical 40-45 wegens een negatief advies van de overheidsinstanties rond de locatie te Beveren. Vandaag heeft de Gemeente Beveren tijdens een stemming beslist het advies te volgen, en geen vergunning voor de musical af te leveren. Studio 100 is reeds opzoek naar een nieuwe locatie en hoopt deze binnenkort bekend te maken.

Vierde seizoen Ghost Rockers wel degelijk de laatste

Slecht nieuws voor de fans van de populaire jongerenreeks Ghost Rockers! Ketnet heeft zopas in een persbericht rond de Ketnet Kick-off bevestigd dat het vierde seizoen van Ghost Rockers, dat momenteel op de zender wordt uitgezonden, het laatste seizoen van de populaire reeks zal zijn.

Studio 100 zoekt acteurs en figuranten voor Spektakel-Musical 40-45

Studio 100 heeft zonet een castingoproep gelanceerd voor de Spektakel-Musical 40-45. Studio 100 gaat opzoek naar acteurs voor het ensemble en naar figuranten die op regelmatige basis willen meespelen in de Spektakel-Musical 40-45.

K3-optreden in Plopsaland De Panne live vertaald voor dove en slechthorende kinderen

De meiden van K3 brengen ook dit jaar een bezoek aan de verschillende Plopsa-parken. Gedurende de weekends van de maand september geeft K3 het beste van zichzelf in Plopsaland De Panne en op zaterdag 16 september zijn ze niet alleen! Tijdens het optreden van 16 september zal de show live vertaald worden door een gebarentolk.

Grote namen bij de 4de editie van ‘De Nacht van de Abonnees’

Het is nog even wachten op de volgende zomer, maar nu al maakt Plopsaland de namen bekend voor de 4de editie van ‘De Nacht van de Abonnees’! En wat voor artiesten! Voor de 4de editie van ‘De Nacht van de Abonnees’ pakt Plopsaland het grootser aan. Op 7 juli 2018

Read More…

De Grote K3 Karaoke Wedstrijd bij Fun

Na het succes van de K3 Dance Battle vorig jaar, hebben Studio 100 en speelgoedketen Fun een nieuwe leuke K3-actie in het verschiet: De K3 Karaoke Wedstrijd. Battle samen met je beste vriendinnen in een Fun-winkel bij jou in de buurt, en misschien mogen jullie je eigen K3 single opnemen in de echte opnamestudio onder begeleiding van componist en producer Miguel Wiels.

Studio 100 bekijkt alternatieve locaties voor Spektakel-Musical 40-45

Deze ochtend verscheen het nieuws dat Studio 100 géén vergunning kreeg om haar Spektakel-Musical 40-45 op te voeren op de site van Katoen Natie in Beveren. Studio 100 heeft zonet in een persbericht meer uitleg verschaft en meer duidelijkheid gegeven over de toekomst van het project.

K3 Concerten in Nederland

Archief

Categorieën