Jaarlijks archief: 2017

Reeds 10.000 tickets verkocht voor Spektakel-Musical 40-45

Midden februari kondigde Studio 100 officieel de Spektakel-Musical 40-45 aan in bijzijn van het creatieve team en de pers. Ook ging de ticketverkoop voor een eerste reeks voorstelling van start. Na iets meer dan een maand zijn reeds meer dan 10.000 tickets verkocht.

Samson & Gert Zomerpret vanaf 1 april op Ketnet

In november van vorig jaar nam Studio 100 een nieuwe reeks afleveringen op van Samson & Gert. De reeks kreeg de naam ‘Samson & Gert Zomerpret’ en zal vanaf zaterdag 1 april dagelijks te zien zijn op Ketnet, die zonet de eerste beelden uit de reeks vrijgaf.

Word jij het gezicht van de JBC ‘Samson & Gert Vintage Collection’?

Samson & Gert kwamen voor het eerst samen op de buis op 26 december 1989. Sindsdien zijn de twee onafscheidelijke vrienden, die al meerdere generaties kinderen hebben geëntertaind. Speciaal voor de fans van het allereerste uur, lanceert JBC binnenkort een ‘Samson & Gert Vintage Collection’.

Maak binnenkort een ritje op Heidi The Ride in Plopsaland

Er is goed nieuws rond de houten achtbaan ‘Heidi The Ride’ in Plopsaland De Panne. Het pretpark heeft van de provincie West-Vlaanderen de toestemming gekregen om de achtbaan vanaf het begin van de paasvakantie in gebruik te nemen.

Filmdebuut Hanne, Klaasje en Marthe in ‘K3 Love Cruise’

Vanaf 13 december 2017 zal in Vlaanderen en Nederland ‘K3 Love Cruise’, het bioscoopdebuut van Hanne, Klaasje en Marthe te zien zijn in alle bioscopen. Hiermee gaat een langverwachte droom van Hanne, Marthe & Klaasje in vervulling.

Fotoverslag: Kabouter Klus Carnavalshow

Tijdens de Krokusvakantie kon je naast de leuke attracties in Mayaland ook genieten van een super leuke Carnavalshow van de enige echte Kabouter Klus. Verhaal: Vanavond is er een groot Carnavalsfeest in het Kabouterbos en Kabouter Klus gaat alles organiseren. Alle kabouters komen verkleed als dier en Klus wil heel

Read More…

K3 steekt videoclip ‘Alle Kleuren’ in nieuw jasje

Hanne, Marthe en Klaasje presenteren met trots de nieuwe videoclip van Alle Kleuren! Het is ondertussen de derde versie van de videoclip van het nummer. Karen, Kristel & Kathleen brachten Alle Kleuren als eerst uit en later is door Karen, Kristel & Josje een vernieuwde versie opgenomen. Eerder brachten Hanne, Marthe & Klaasje ook een vernieuwde videoclip uit van de grote K3-hit MaMaSé!.

Algemeen

Poll

Naar welke nieuwe Studio 100 productie kijk jij het meeste uit?

Bekijk de resultaten

Loading ... Loading ...

Zoeken in de Plopsabase:


Archief

Categorieën