Jaarlijks archief: 2017

Kabouter Klus in Plopsa Indoor Hasselt tijdens meivakantie

Tussen 22 april en 1 mei trakteert Plopsa Indoor Hasselt zijn bezoekers dagelijks op een spetterende liveshow van de enige echte Kabouter Klus.

Aliyee is de nieuwe videoclip van K3

Zonet heeft Studio 100 een gloednieuwe videoclip van de meiden van K3 gelanceerd. De videoclip van het nummer Aliyee bevat voornamelijk backstagebeelden van de recente K3-show.

Ghost Rockers – Voor Altijd? vanaf morgen overal verkrijgbaar

Op zaterdag 17 december 2016 ging ‘Ghost Rockers – Voor Altijd?’, het allereerste bioscoopavontuur van de populaire jongerenreeks in première. Vanaf vandaag is de film overal verkrijgbaar op DVD, maar ook digitaal op o.a. iTunes.

Plopsa heeft Heidiland gisteren officieel geopend met een reuze feest

Op paasmaandag ontving Plopsaland De Panne pers en bekende Vlamingen voor de officiële opening van Heidiland, met o.a. een uitbundig feest in het Plopsa Theater.

Studio 100 TV doet enthousiast mee met de Buitenspeeldag!

Op woensdagnamiddag 19 april zal het in de woonkamer van veel gezinnen stil zijn, want dan is het Buitenspeeldag. En ook Studio 100 TV doet weer mee! Tussen 13u en 17u zal Studio 100 TV, net als een heel pak andere kinderzenders, niet uitzenden. We hopen dat er zoveel mogelijk kinderen op dat moment buiten gaan spelen.

Plopsaland De Panne sleept 3 awards in de wacht

Vandaag vond in het pretpark Walibi de 7de editie plaats van De Diamond Themepark Awards. En ook dit jaar heeft Plopsaland enkele prijzen in de wacht kunnen slepen.

Animatiefilm ‘100% Wolf’ in productie

Studio 100 Film, de Duitse dochteronderneming van Studio 100 heeft zopas de productiestart van de gloednieuwe animatiefilm ‘100% Wolf’ bekend gemaakt. De animatiefilm rond weerwolfje Freddy Lupin moet midden 2019 voltooid zijn.

K3 Concerten in Nederland
Bestel via deze link en ontvang gratis een gesigneerde poster van K3*!

*Zolang de voorraad strekt
Speelgoed algemeen

Poll

Naar welke nieuwe Studio 100 productie kijk jij het meeste uit?

Bekijk de resultaten

Laden ... Laden ...

Zoeken in de Plopsabase:


Archief

Categorieën