Jaarlijks archief: 2017

Ghost Rockers krijgen vierde seizoen!

Deze namiddag stelden de Ghost Rockers aan hun fans en aan de pers hun derde album ‘Voor Altijd’ voor. Op het einde van de cd-voorstelling verklapte onze favoriete bevers nog een leuk geheimpje: de Ghost Rockers gaan een vierde seizoen maken!

K3 in Top 100 wereldwijde verkoop concerttickets

Zopas publiceerde Pollstar, het Amerikaanse vakblad van de concertindustrie, de top 100 van de best verkochte tours van 2016. In die lijst vinden we de afscheidstour van onze eigenste K3 terug op plaats 92! Hiermee doet K3 het beter dan o.a. de Amerikaanse superster Mariah Carey!

Plopsaland bouwt vakantiepark in De Panne

Binnen enkele jaren kunnen de bezoekers van Plopsaland De Panne langs het park logeren in een prachtig vakantiehuisje, in thema van je favoriete Studio 100 figuur.

Nieuwe videoclip en single van Ghost Rockers

Zonet is ‘Alles’, de nieuwste videoclip van de razend populaire Ghost Rockers in première gegaan op Studio 100 TV. Ook de gelijknamige single is vanaf vandaag te downloaden via iTunes.

Nieuwe K3-film op komst?

Het Nieuwsblad meldt dat er voor december van dit jaar, een nieuwe Studio 100 film gepland staat voor een bioscooprelease. Volgens de Vlaamse krant zou het gaan om de allereerste K3-film met Hanne, Klaasje en Marthe!

Algemeen

Poll

Naar welke nieuwe Studio 100 productie kijk jij het meeste uit?

Bekijk de resultaten

Loading ... Loading ...

Zoeken in de Plopsabase:


Archief

Categorieën