Jaarlijks archief: 2017

Dit is de cast van Ketnet Musical – Team U.P.

De cast van Ketnet Musical – Team U.P., de nieuwe musical van Studio en Ketnet die vanaf 3 maart 2018 in Vlaanderen te zien zal zijn, is bekend. Naast de 24 kinderen die in het gelijknamige programma op Ketnet werden geselecteerd, zijn er rollen voor Sander Gillis, Goele De Raedt en Jolien De Clerck.

Anubis-acteurs komen samen voor reünie special op MTV en SPIKE

Goed nieuws voor de fans van ‘Het Huis Anubis’. Actrice Iris Hesseling (Amber) heeft zonet via een filmpje op haar Youtube-account bekend gemaakt dat op 6 januari 2018, MTV en Spike een speciale reünie-aflevering van ‘Het Huis Anubis’ zullen uitzenden. Tevens zal het eerste seizoen vanaf 8 januari terug te zien zijn op Nickelodeon.

Nieuwe K3-cd door Kruidvat vroegtijdig gelekt

Deze week was gedurende één dag in een aantal filialen van Kruidvat in België het nieuwe album van K3 (K3 Love Cruise) reeds te koop.

In september 2018 geven Ghost Rockers uniek concert in Antwerpen

Op zaterdag 15 en zondag 16 september 2018 geven de Ghost Rockers een spetterend en uniek concert in De Shop te Antwerpen. De Ghost Rockers zullen er hun grootste hits spelen, voor een zaal met enkel staanplaatsen. Tickets voor dit unieke optreden zijn vanaf nu te koop!

Studio 100 stapt in start-up ‘Trooper’

Geld inzamelen voor je vereniging of goede doel zonder dat het je moeite of één eurocent extra kost. Dat is het uitgangspunt van Trooper: via dit digitaal platform zamel je geld in voor jouw vereniging door online te shoppen. Studio 100 investeert in Trooper, omdat het gelooft in het belang van verenigingen.

Griezelen met Piet Piraat & Berend Brokkenpap

Afgelopen zaterdag bracht onze reporter een bezoekje aan Plopsaland De Panne voor een uitgebreide recensie over de Piet Piraat Halloween show en de animatie in het park. Piet Piraat en Berend Brokkenpap zijn zoals ieder jaar weer aanwezig in Plopsaland De Panne om lekker te griezelen. In de show moeten

Read More…

Allergenenlijst van gerechten Plopsa-parken vanaf nu ook online beschikbaar

Plopsa en Check Je Voeding slaan de handen in elkaar om bezoekers beter te informeren over de samenstelling en mogelijke allergenen van de gerechten in de parkrestaurants.

K3 Concerten in Nederland

Archief

Categorieën