Jaarlijks archief: 2017

Vlaams minister Ben Weyts zwaait Plopsa-tram uit

Een tijdje terug kocht Plopsa een PCC-tram van De Lijn. Vandaag nam Plopsa de tram officieel in ontvangst in het bijzijn van Vlaams Minister Ben Weyts en Plopsa CEO Steve Van den Kerkhof. De tram zal naar Holiday Park gebracht worden waar het ingericht wordt als horecapunt.

Studio 100 lanceert 2 nieuwe SING-ALONG app’s van K3

Vanaf nu kan je de hele zomer luidkeels meezingen met je favoriete K3-nummers! In 2 gloednieuwe app’s kan je de grootste hits van K3 meezingen in een spetterende karaoke-versie. De liedjesteksten rollen over het scherm samen met de muziek dus geen excuses meer om niet mee uit de bol te gaan op je favoriete muziek.

Eerste festival in Plopsaland De Panne

Voor wie geen festivaltickets wist te bemachtigen of voor wie op zoek is naar de ideale mix tussen een dagje uit met de kids en de echte festivalsfeer is er nu goed nieuws. Voortaan heeft Plopsaland De Panne z’n eigen festival. De eerste editie gaat komende zaterdag door, maar ook op 29 juli, 12 en 26 augustus staan er festivalnachten gepland. Het park is dan extra lang open. Op het programma staan internationale DJ’s, special effects en een spetterend vuurwerk.

Plopsa verwent 10.000 abonnees tijdens exclusieve avondopening

Op zaterdag 8 juli 2017 opende Plopsaland De Panne ’s avonds haar deuren voor de exclusieve ‘Nacht van de Abonnees’. Tijdens deze succesvolle derde editie werden maar liefst 10.000 abonnees verwelkt in het park tijdens deze exclusieve avondopening.

Vijf unieke Studio 100-playlists op Apple Music & Spotify

De zomervakantie is eindelijk van start gegaan en dat betekend dat vele families op vakantie vertrekken. Om de reis naar je favoriete vakantiebestemming nog leuker te maken heeft Studio 100 maar liefst vijf playlists gemaakt boordevol leuke vakantiemuziek. Deze playlistst zijn te beluisteren op Spotify en Apple Music.

Ticketverkoop Nederlandse K3-tour gestart

Op 21 juni ging de ticketverkoop van het Vlaamse luik van de K3-tour van start. Vandaag, twee weken later, is ook de ticketverkoop van het Nederlandse luik van de nieuwe K3-show van start gegaan. In Nederland zal de show te zien zijn in Eindhoven, ‘s-Hertogenbosch, Rotterdam, Amsterdam, Groningen en Apeldoorn.

Studio 100 zoekt jong, nieuw acteertalent

Binnenkort organiseert Studio 100 algemene audities in het hoofdkantoor te Schelle. Studio 100 gaat specifiek opzoek naar nieuw, jong acteertalent tussen 15 en 26 jaar.

Speelgoed algemeen

Poll

Welk liedje staat op dit moment bij jou op nummer één?

Bekijk de resultaten

Laden ... Laden ...

Zoeken in de Plopsabase:


Archief

Categorieën