Maandelijks archief: januari 2017

Carnaval op Studio 100 TV met nieuw seizoen van Flin & Flo

Carnaval is dé periode van het jaar om een feestje te bouwen en je te verkleden. Tijdens de feestelijke februarimaand trakteert Studio 100 Tv op een gloednieuw seizoen van Flin & Flo en geven de Studio 100 Tv gezichten superleuke carnaval tips.

Al 100.000 bezoekers voor nieuwe K3-show

Overmorgen is het zover: dan gaat de nieuwe K3-show in Flanders Expo te Gent in première. Niet alleen de meiden van K3, maar ook de fans zijn er duidelijk klaar voor. Studio 100 maakte zonet bekend dat al meer dan 100.000 tickets voor de nieuwe show verkocht werden.

Studio 100 neemt meerderheidsparticipatie in m4e AG

Groot nieuws! Studio 100 maakte zonet bekend dat ze vanaf vandaag een meerderheidsparticipatie van 68% hebben in ‘m4e AG’ (Made for Entertainment), een Duits bedrijf dat gespecialiseerd is in kinder- en familie-entertainment. Deze acquisitie maakt van Studio 100 één van de grootste Europese spelers in de markt van het kinder- en familie-entertainment.

Ghost Rockers krijgen vierde seizoen!

Deze namiddag stelden de Ghost Rockers aan hun fans en aan de pers hun derde album ‘Voor Altijd’ voor. Op het einde van de cd-voorstelling verklapte onze favoriete bevers nog een leuk geheimpje: de Ghost Rockers gaan een vierde seizoen maken!

K3 in Top 100 wereldwijde verkoop concerttickets

Zopas publiceerde Pollstar, het Amerikaanse vakblad van de concertindustrie, de top 100 van de best verkochte tours van 2016. In die lijst vinden we de afscheidstour van onze eigenste K3 terug op plaats 92! Hiermee doet K3 het beter dan o.a. de Amerikaanse superster Mariah Carey!

Plopsaland bouwt vakantiepark in De Panne

Binnen enkele jaren kunnen de bezoekers van Plopsaland De Panne langs het park logeren in een prachtig vakantiehuisje, in thema van je favoriete Studio 100 figuur.

Nieuwe videoclip en single van Ghost Rockers

Zonet is ‘Alles’, de nieuwste videoclip van de razend populaire Ghost Rockers in première gegaan op Studio 100 TV. Ook de gelijknamige single is vanaf vandaag te downloaden via iTunes.

Archief

Categorieën