Maandelijks archief: februari 2017

Spektakel-Musical 40-45 vanaf oktober 2018 in Beveren

Zonet gaf Studio 100 tijdens een druk bijgewoonde persconferentie meer informatie over de Spektakel-Musical 40-45, de officiële opvolger van de Spektakel-Musical 14-18. De musical zal gaan over het Vlaamse verzet tijdens de tweede wereldoorlog, en moet op 7 oktober 2018 in première gaan in een nog te bouwen zaal op de terreinen van Katoen Natie te Beveren.

Extra speeldata Ghost Rockers On Tour

Dit najaar trekken de Ghost Rockers met een gloednieuwe show langs de Vlaamse theaters. Wegens groot succes, zijn er extra speeldata toegevoegd aan de kalender.

Studio 100 Animation kondigt binnenkort nieuwe productie aan

Volgende week vindt in Miami het Kidscreen Summit plaats, de belangrijke beurs voor kinder- en familie-entertainment. Katell France, de Managing Director van Studio 100 Animation zal er aanwezig zijn om er o.a. een gloednieuwe animatiereeks voor te stellen.

Patrick Elmendorff verlaat Studio 100 Media

Patrick Elmendorff, Managing Director bij Studio 100 Media, heeft beslist om na 9 jaar zijn functie neer te leggen. Hij zal voor een korte periode worden opgevolgd door Hans Bourlon, tot er een nieuwe directeur voor het Duitse bedrijf aangesteld kan worden.

K3 cheerleaderjurk voor tieners en dames

Goed nieuws voor de ‘wat oudere’ K3-fans: Studio 100 en JBC lanceren binnenkort het K3 cheerleaderjurkje in maat 32 t.e.m. 44. Vanaf eind maart 2017 zal het jurkje in alle JBC-winkels beschikbaar zijn.

K3-actie bij EMTÉ supermarkten

Goed nieuws voor alle Nederlandse K3-fans. Bij supermarktketen EMTÉ kun je tot en met 11 maart 2017 K3-stickerkaarten sparen voor het exclusieve K3 Funboek. In totaal zijn er maar liefst 60 verschillende stickerkaarten, waarvan sommige wel héél speciaal zijn …

Ghost Rockers zijn grote winnaars op ‘Gala van de Gouden K’s’

Op zaterdag 4 februari 2017 werden tijdens een spetterende liveshow de felbegeerde Gouden K’s uitgereikt tijdens het ‘Gala van de Gouden K’s’. De populaire Ghost Rockers zijn de winnaars van de avond, met maar liefst 4 binnengehaalde awards. ‘Het Gala van de Gouden K’s’ wordt vandaag uitgezonden op Ketnet vanaf 8:30 uur.

Archief

Categorieën