Maandelijks archief: maart 2017

K3 toert nog tot en met 21 mei door Nederland

De meiden van K3 toeren nog tot en met 21 mei door Nederland met een nieuwe show, die zowel door pers als publiek laaiend werd ontvangen. Heb je nog geen tickets en wil je er graag bijzijn? Dan is het nu het moment om tickets te bestellen, want per bestelling via onze site ontvang je een gratis gehandtekende K3-poster!

Win een exclusieve cassette van de nieuwe zomersingle van Samson & Gert

Eind vorige week verscheen ‘Zigge Zagge Zomer’, de zomersingle van Samson & Gert en tevens het intronummer van de nieuwe reeks ‘Samson & Gert Zomerpret’. Studio 100 organiseert nu een actie, waarbij je kans maakt op een exclusieve cassette van het nieuwe nummer.

Driedaagse De Panne-Koksijde ging op unieke wijze van start in Plopsaland De Panne

Gisteren werd op unieke wijze het startschot gegeven van de driedaagse wielerklassieker ‘De Panne-Koksijde’. Al voor het tweede jaar op rij werd het startschot gelost in Plopsaland De Panne, die speciaal voor de wielerwedstrijd gratis de deuren opende.

Reeds 10.000 tickets verkocht voor Spektakel-Musical 40-45

Midden februari kondigde Studio 100 officieel de Spektakel-Musical 40-45 aan in bijzijn van het creatieve team en de pers. Ook ging de ticketverkoop voor een eerste reeks voorstelling van start. Na iets meer dan een maand zijn reeds meer dan 10.000 tickets verkocht.

Samson & Gert Zomerpret vanaf 1 april op Ketnet

In november van vorig jaar nam Studio 100 een nieuwe reeks afleveringen op van Samson & Gert. De reeks kreeg de naam ‘Samson & Gert Zomerpret’ en zal vanaf zaterdag 1 april dagelijks te zien zijn op Ketnet, die zonet de eerste beelden uit de reeks vrijgaf.

Word jij het gezicht van de JBC ‘Samson & Gert Vintage Collection’?

Samson & Gert kwamen voor het eerst samen op de buis op 26 december 1989. Sindsdien zijn de twee onafscheidelijke vrienden, die al meerdere generaties kinderen hebben geëntertaind. Speciaal voor de fans van het allereerste uur, lanceert JBC binnenkort een ‘Samson & Gert Vintage Collection’.

Maak binnenkort een ritje op Heidi The Ride in Plopsaland

Er is goed nieuws rond de houten achtbaan ‘Heidi The Ride’ in Plopsaland De Panne. Het pretpark heeft van de provincie West-Vlaanderen de toestemming gekregen om de achtbaan vanaf het begin van de paasvakantie in gebruik te nemen.

Archief

Categorieën