Maandelijks archief: april 2017

Leer een K3-dansje in de K3-danstour van Dreamland

Op 6, 13 en 20 mei en op 10 juni brengt een danseres van het K3-ballet een bezoek aan een Dreamland winkel bij jou in de buurt om jou een echte K3-dans aan te leren. Schrijf je nu in, want de plaatsen zijn beperkt!

De DVD-releases van de maand mei

Een nieuwe maand breekt aan. Voor de fans van diverse Studio 100 producties betekent dit dat er nieuwe dvd’s zullen verschijnen. In mei zijn er releases van K3, Ghost Rockers en Plop en de Peppers.

Nieuwe reeks Nils Holgersson vanaf 1 mei op de Franse televisie

Goed nieuws voor de fans van de Studio 100 animatieseries én de fans van Nils Holgersson. Op maandag 1 mei gaat op de Franse zender ‘France 3’ de gloednieuwe animatiereeks van Nils Holgersson in première.

K3 zoekt figuranten voor nieuwste film

Binnenkort starten de meiden van K3 met de opnames van hun allereerste bioscoopfilm, ‘K3 Love Cruise’. Productiehuis Studio 100 is op zoek naar figuranten voor de opnames van eind mei in Rotterdam.

Kabouter Klus in Plopsa Indoor Hasselt tijdens meivakantie

Tussen 22 april en 1 mei trakteert Plopsa Indoor Hasselt zijn bezoekers dagelijks op een spetterende liveshow van de enige echte Kabouter Klus.

Aliyee is de nieuwe videoclip van K3

Zonet heeft Studio 100 een gloednieuwe videoclip van de meiden van K3 gelanceerd. De videoclip van het nummer Aliyee bevat voornamelijk backstagebeelden van de recente K3-show.

Ghost Rockers – Voor Altijd? vanaf morgen overal verkrijgbaar

Op zaterdag 17 december 2016 ging ‘Ghost Rockers – Voor Altijd?’, het allereerste bioscoopavontuur van de populaire jongerenreeks in première. Vanaf vandaag is de film overal verkrijgbaar op DVD, maar ook digitaal op o.a. iTunes.

Archief

Categorieën