Maandelijks archief: mei 2017

Nieuwe DVD Plop en de Peppers vanaf morgen overal verkrijgbaar

Morgen verschijnt een nieuwe DVD van het televisieprogramma ‘Plop en de Peppers’, met nieuwe afleveringen van de populaire reeks.

Plopsa kiest resoluut voor groene stroom

In het bijzijn van Bart Tommelein, de Vlaamse minister van energie, stelde Plopsa en Remeha hun plan voor om te investeren in een warmtekrachtkoppeling, een milieuvriendelijk systeem dat kadert in de doelstellingen van Plopsa om haar parken zo duurzaam mogelijk te maken.

Nicolette van Dam en Tim Douwsma in ‘K3 Love Cruise’

De Nederlandse actrice Nicolette van Dam en de Nederlandse zanger Tim Douwsma hebben beide een gastrol te pakken in ‘K3 Love Cruise’, dat heeft de Nederlandse distributeur Splendid Films zopas aangekondigd.

Nieuwe versie van de Kabouterdans voor de 20e verjaardag van Plop

Kabouter Plop bestaat 20 jaar, en dat moet gevierd worden. In het voorjaar van 2018 zal een nieuwe show te zien zijn in de Vlaamse theaters en komt er een nieuw tv-programma op vtmKzoom. De feestelijkheden worden echter afgetrapt met een nieuwe versie van de Kabouterdans. De ‘Belgium’s Got Talent’ winnaars Baba Yega maakte een remix van de bekendste dans van de lage landen, die vanaf nu verkrijgbaar is.

Plop viert 20ste verjaardag met een gloednieuwe show en TV programma

Kom samen met Plop, Kwebbel, Klus & Smal hun 20ste verjaardag vieren met een gloednieuwe show.  Het verhaal: Hoera, Kabouter Plop en zijn vrienden vieren hun 20e verjaardag. En dat moet gevierd worden met een extra feestelijk verjaardagsshow in het theater! Plop, Kwebbel, Klus en Smal gaan een megaleuk feestje

Read More…

Ben jij een echte Studio 100 kenner?

Studio 100 bestaat ondertussen meer dan 25 jaar. In die 25 jaar zijn er ontelbaar veel verhalen verteld en ontelbaar veel kinderen en families gelukkig gemaakt, maar wat weet jij nog allemaal van die 25 jaar?

‘Vallen en weer opstaan’ is de nieuwe videoclip van Ghost Rockers

Mila, Jimmy, Alex, Charlie en Jonas hebben een fantastische nieuwe videoclip! ‘Vallen en weer opstaan’ is de derde videoclip van het succesvolle derde album van de populaire jongerenreeks Ghost Rockers.

Archief

Categorieën