Maandelijks archief: juni 2017

Ticketverkoop De Grote Sinterklaasshow is gestart

Op 2 en 3 december zullen je favoriete Studio 100 figuren de enige echte Sinterklaas met zijn zwarte pieten verwelkomen in het Sportpaleis tijdens ‘De Grote Sinterklaasshow’. Vanaf vandaag kan je tickets bestellen voor deze knotsgekke show.

Ticketverkoop laatste extra Trowback Thursday gaat van start

Goed nieuws voor de Ketnetters van het eerste uur die nog geen ticket wisten te bemachtigen voor de Trowback Thursday in het Sportpladijs! Ketnet en Studio 100 hebben beslist nog een laatste extra show in te plannen op dinsdag 5 december 2017. Tickets voor deze laatste extra show zijn vanaf nu verkrijgbaar!

De zomer barst los op Studio 100 TV!

Het belooft een keileuke zomer te worden op Studio 100 TV. We nemen een blik achter de schermen van de opname van dé zomerhit van het jaar: Pina Colada van K3. En meer nog: bij Studio 100 TV kan je zelf de K3 Pina Colada leren maken. Ook de K3 films worden op je los gelaten. Daarnaast is er pure nostalgie met de originele films van Pippi Langkous en zijn er nieuwe afleveringen van Kosmoo.

Vlaamse gastrollen K3 Love Cruise bekend

Zopas heeft Studio 100 in een persbericht bekend gemaakt wie de Vlaamse gastacteurs in de gloednieuwe K3 film ‘K3 Love Cruise’ zijn. Naast de terugkeer van Jacques Vermeire als Marcel zal Sven De Ridder de rol van Elvin, de Parelelf voor zijn rekening nemen.

Winactie op Facebook van Kruidvat NL

Kruidvat Nederland heeft op haar Facebookpagina een winactie gelanceerd om de zomervakantie al feestend in te gaan. Op hun Facebookpagina geeft Kruidvat Nederland maar liefst 5 Studio 100 pakketten weg ter waarde van €110.

Studio 100 TV trekt eropuit

Zet je schrap voor een onvergetelijke vakantie, want Studio 100 TV komt deze zomer en dit najaar naar je toe! Op verschillende locaties zal Studio 100 TV een gratis, supercool, feestje bouwen met o.a. Lolly Lolbroek.

Ook de derde Trowback Thursday is volledig uitverkocht.

Deze ochtend ging omstreeks kwart voor tien de derde show van de ‘Throwback Thursday in het Sporpladijs’ in verkoop, en ook deze keer liep de ticketverkoop als een sneltrein want ondertussen is ook deze show volledig uitverkocht. Op Teleticketservice.com is een nieuwe wachtlijst aangelegd voor een eventuele extra show.

Archief

Categorieën