Maandelijks archief: juli 2017

Ketnet Musical – Team U.P. zoekt stoere jongens op extra auditiedag

Voor de nieuwe Ketnet Musical – Team U.P. zoeken Studio 100 en Ketnet naar stoere jongens, ouder dan 12 jaar, die geboren is tussen 2001 en 2004. De auditiedag voor de stoere jongens zal op 9 augustus doorgaan bij Studio 100 te Schelle.

Is 4e seizoen Ghost Rockers echt het laatste seizoen?

Het is een publiek geheim dat het vierde seizoen van Ghost Rockers, dat vanaf dit najaar te zien is op Ketnet, te boek stond als het laatste seizoen van de populaire reeks. Acteur Wout Verstappen (Alex) heeft echter in een recent interview met Dag Allemaal laten optekenen dat dit nog niet helemaal zeker is.

Plopsa investeert 7,5 miljoen euro in Duits pretpark

In de zomer van 2018 moet ‘Heidiland’, het indoorpark van het Duitse Plopsapark ‘Holiday Park’ de deuren openen. Het park zal een oppervlakte hebben van 6000 m², met zeven nieuwe attracties waaronder een familie-achtbaan. Plopsa investeert bijna 8 miljoen euro in dit nieuwe project.

Vlaams minister Ben Weyts zwaait Plopsa-tram uit

Een tijdje terug kocht Plopsa een PCC-tram van De Lijn. Vandaag nam Plopsa de tram officieel in ontvangst in het bijzijn van Vlaams Minister Ben Weyts en Plopsa CEO Steve Van den Kerkhof. De tram zal naar Holiday Park gebracht worden waar het ingericht wordt als horecapunt.

Studio 100 lanceert 2 nieuwe SING-ALONG app’s van K3

Vanaf nu kan je de hele zomer luidkeels meezingen met je favoriete K3-nummers! In 2 gloednieuwe app’s kan je de grootste hits van K3 meezingen in een spetterende karaoke-versie. De liedjesteksten rollen over het scherm samen met de muziek dus geen excuses meer om niet mee uit de bol te gaan op je favoriete muziek.

Eerste festival in Plopsaland De Panne

Voor wie geen festivaltickets wist te bemachtigen of voor wie op zoek is naar de ideale mix tussen een dagje uit met de kids en de echte festivalsfeer is er nu goed nieuws. Voortaan heeft Plopsaland De Panne z’n eigen festival. De eerste editie gaat komende zaterdag door, maar ook op 29 juli, 12 en 26 augustus staan er festivalnachten gepland. Het park is dan extra lang open. Op het programma staan internationale DJ’s, special effects en een spetterend vuurwerk.

Plopsa verwent 10.000 abonnees tijdens exclusieve avondopening

Op zaterdag 8 juli 2017 opende Plopsaland De Panne ’s avonds haar deuren voor de exclusieve ‘Nacht van de Abonnees’. Tijdens deze succesvolle derde editie werden maar liefst 10.000 abonnees verwelkt in het park tijdens deze exclusieve avondopening.

Archief

Categorieën