Maandelijks archief: augustus 2017

Plopsa-parken tevreden ondanks kwakkelzomer

Ondanks het vele slechte weer kijkt Plopsa toch tevreden terug op de zomer van 2017. Bezoekers vonden opnieuw de weg naar Plopsaland De Panne en Plopsa Coo bij goed weer. Bij minder goed weer deden vooral Plopsa Indoor Hasselt en Plopsaqua De Panne het heel erg goed.

Plopsaland De Panne open op 1 september

Met het einde van de grote vakantie in zicht heeft Plopsaland De Panne besloten om een brug te maken tussen 31 augustus en het eerste weekend van september. Het park zal dus uitzonderlijk op 1 september open zijn.

1e editie van nieuw festival “Lekker Klassiek” brengt De Schorre muzikaal en culinair in vervoering!

Op zaterdag 26 augustus vond de eerste editie plaats van het nieuwe festival “Lekker Klassiek”. Het unieke concept dat klassieke muziek combineert met heerlijke gerechten op njam!-niveau werd door het aanwezige publiek fel gesmaakt. Het bleek meteen een schot in de roos want de reacties bij zowel artiesten, chefs als de meer dan 3.500 bezoekers zijn unaniem lovend. “Lekker Klassiek” is een initiatief van Studio 100 & Provinciaal Recreatiedomein De Schorre. Niemand minder dan Jef Neve tekende voor de artistieke leiding.

Op 27 augustus bestaat Kabouter Plop 20 jaar!

Op 27 augustus 1997 werd op de Vlaamse zender VTM de allereerste aflevering van Kabouter Plop uitgezonden. Het kinderprogramma was meteen een gigantisch succes dat leidde tot 295 afleveringen, bioscoopfilms, theatershows, … . Om de twintigste verjaardag van Kabouter Plop te vieren, heeft Studio 100 héél wat op het programma staan, waaronder de gloednieuwe reeks ‘Plop & Felle’.

K3 krijgt eigen show op VTM

Dit najaar krijgen Hanne, Klaasje & Marthe niet enkel een nieuwe film, ze krijgen ook een driedelige special op de Vlaamse televisiezender VTM.  Dit najaar kunnen jullie Hanne, Klaasje & Marthe bewonderen in hun allereerste film K3 Love Cruise. En als dat nog niet genoeg is krijgen ze op VTM

Read More…

Studio 100 TV trekt er deze zaterdag op uit in Westland Shopping Anderlecht

Zet je schrap want op zaterdag 26 augustus organiseren Studio 100 TV & Westland Shopping een onvergetelijke dag met al je favoriete Studio 100 TV-helden! Je kan er genieten van knotsgekke shows met Joyce en James, meedoen aan een heleboel leuke spelletjes en activiteiten, meezingen en dansen tijdens een swingend optreden van De Bende (met Joyce & Lisa) én er zijn ook meet & greets met je favoriete Studio 100-vrienden zoals Bumba en Maya de Bij.

Nieuwe reeks Kabouter Plop vanaf 3 september op vtmKzoom

Kabouter Plop bestaat dit jaar twintig jaar. Om dat te vieren zendt kinderzender vtmKzoom een gloednieuwe Kabouter Plop reeks uit, getiteld ‘Plop & Felle’. Naast Walter De Donder zal ook de vijftienjarige actrice Maxine Janssens (Ellis in Kosmoo) in de reeks te zien zijn als Felle, het nichtje van Plop.

Archief

Categorieën