Maandelijks archief: september 2017

Nieuwe afleveringen Iedereen K3 vanaf morgen op vtmKzoom

Goed nieuws voor de fans van K3: vanaf morgen (zaterdag 30 september) zijn de gloednieuwe afleveringen van Iedereen K3 te zien op vtmKzoom. In de eerste aflevering komt niemand minder dan Jacques Vermeire.

K3 gaat samenwerking aan met Jan Smit

De meiden van K3 hebben het momenteel druk met hun eerste film ‘K3 Love Cruise’, hun tweede, gelijknamige, album en met de voorbereidingen van hun nieuwe show die vanaf 17 maart 2018 in Vlaanderen en Nederland te zien is. Ondank hun drukke agenda hebben Hanne, Klaasje en Marthe tijd gevonden om in het voorjaar van 2018 samen te werken met niemand minder dan Jan Smit.

Gemeente Beveren maakte definitief besluit rond Spektakel-Musical 40-45

Begin deze maand raakte bekend dat Studio 100 opzoek moest gaan naar een nieuwe locatie voor zijn Spektakel-Musical 40-45 wegens een negatief advies van de overheidsinstanties rond de locatie te Beveren. Vandaag heeft de Gemeente Beveren tijdens een stemming beslist het advies te volgen, en geen vergunning voor de musical af te leveren. Studio 100 is reeds opzoek naar een nieuwe locatie en hoopt deze binnenkort bekend te maken.

Vierde seizoen Ghost Rockers wel degelijk de laatste

Slecht nieuws voor de fans van de populaire jongerenreeks Ghost Rockers! Ketnet heeft zopas in een persbericht rond de Ketnet Kick-off bevestigd dat het vierde seizoen van Ghost Rockers, dat momenteel op de zender wordt uitgezonden, het laatste seizoen van de populaire reeks zal zijn.

Studio 100 zoekt acteurs en figuranten voor Spektakel-Musical 40-45

Studio 100 heeft zonet een castingoproep gelanceerd voor de Spektakel-Musical 40-45. Studio 100 gaat opzoek naar acteurs voor het ensemble en naar figuranten die op regelmatige basis willen meespelen in de Spektakel-Musical 40-45.

K3-optreden in Plopsaland De Panne live vertaald voor dove en slechthorende kinderen

De meiden van K3 brengen ook dit jaar een bezoek aan de verschillende Plopsa-parken. Gedurende de weekends van de maand september geeft K3 het beste van zichzelf in Plopsaland De Panne en op zaterdag 16 september zijn ze niet alleen! Tijdens het optreden van 16 september zal de show live vertaald worden door een gebarentolk.

Grote namen bij de 4de editie van ‘De Nacht van de Abonnees’

Het is nog even wachten op de volgende zomer, maar nu al maakt Plopsaland de namen bekend voor de 4de editie van ‘De Nacht van de Abonnees’! En wat voor artiesten! Voor de 4de editie van ‘De Nacht van de Abonnees’ pakt Plopsaland het grootser aan. Op 7 juli 2018

Read More…

Archief

Categorieën