Jaarlijks archief: 2018

Vliegende start voor repetities 40-45

Vorige week gingen de repetities van start voor de Spektakel-Musical 40-45. Op maandag 21 augustus bezocht de cast voor het eerst het Studio 100 Pop-Up Theater, waar de musical gespeeld zal worden.

Plopsaland De Panne krijgt nieuwe indoorzone in 2020

Enkele maanden geleden bracht pretparkensite Looopings.nl het nieuws dat er in 2020 een nieuwe indoorzone in Plopsaland De Panne geopend zal worden. Zopas heeft Plopsa ceo Steve Van den Kerkhof het nieuws bevestigd, evenals het thema en de locatie van de nieuwe indoorzone.

Ghost Rockers stoppen na zomer 2019

De Ghost Rockers zijn begonnen aan de voorbereidingen van hun allerlaatste zaalshows, die zullen doorgaan op 15 en 16 september 2018 in De Shop te Antwerpen. Tevens kondigt de band aan dat ze stoppen na de zomer van 2019.

Marthe en Viktor zetten een punt achter hun relatie

Zopas heeft K3 zangeres Marthe op haar Facebookpagina laten weten dat ze niet langer een koppel is met Viktor Verhulst. De twee zijn als vrienden na een relatie van twee jaar uit elkaar gegaan.

Gert Verhulst verrast 1 miljoenste bezoeker in Plopsaqua De Panne

Het waterpretpark Plopsaqua De Panne verwelkomde vandaag op feestelijke wijze haar 1 miljoenste bezoeker. Niemand minder dan Margot Verschelde (8 jaar) was de gelukkige en werd er door Gert Verhulst, in hoogsteigen persoon, verrast.

K3 en Nachtwacht krijgen eigen stripreeks

De opnames van de eerste fictiereeks voor Hanne, Marthe en Klaasje lopen momenteel op volle toeren. Maar vandaag komen de meisjes met nog meer goed nieuws! Er komt namelijk een stripreeks rond K3! Ook de helden uit de populaire Ketnetreeks Nachtwacht, krijgen een eigen strip reeks!

Nieuwe K3 videoclip Luka Luna

Tropisch zomerweer, dat vraagt om een exotische nieuwe single en clip van K3! Zing en dans nu mee met “Luka Luna”! Van een zomerbar naar een salsaclub, Hanne, Marthe & Klaasje halen hun meest aanstekelijke dansmoves uit de kast!

Archief

Categorieën