Jaarlijks archief: 2018

Plopsa 24 keer genomineerd bij de Diamond ThemePark Awards 2018

Naar jaarlijkse gewoonte kunnen we weer stemmen voor de Diamond ThemePark Awards. Voor de 8ste editie van de Diamond ThemePark Awards is Plopsa in maar liefst 18 categorieën genomineerd! Plopsa is genomineerd voor de volgende categorieën: Beste Pretpark van België en Nederland (Plopsaland De Panne, Plopsa Coo, Plopsa Indoor Hasselt

Read More…

Extra voorstellingen nieuwe K3-show in Nederland

Dit voorjaar trekken de meiden van K3 met een gloednieuwe show doorheen Vlaanderen en Nederland. Wegens groot succes heeft Studio 100 2 extra voorstellingen in verkoop gebracht in Nederland. De extra voorstellingen zullen gespeeld worden in Eindhoven en Den Bosch.

Studio 100 zoekt figuranten voor nieuwe fictiereeks

Productiehuis Studio 100 zoekt voor een nieuwe fictie reeks mensen die als bokser kunnen figureren. De opnames zullen bij Studio 100 doorgaan en er wordt een figuratie vergoeding voorzien.

Nieuwe Studio 100 film dit najaar in de bioscoop

Goed nieuws voor de fans van Studio 100. Kinepolis Film Distribution heeft zijn releasekalender voor dit jaar bijgewerkt, waardoor we nu weten dat er op 24 oktober 2018 een nieuwe, nog titelloze Studio 100 film moet verschijnen.

Screen Australia investeerd in animatiefilm ‘100% Wolf’

Screen Australia, het overheidsbedrijf van de Australische overheid, zal samen met Screenwest en Create NSW investeren in de animatiefilm ‘100% Wolf’. ‘100% Wolf’ wordt geproduceerd door de Australische animatiestudio Flying Bark Productions en de internationale verkoop wordt verzorgd door Studio 100 Film in Duitsland.

Studio 100 helden bezoeken een Proximus Center bij jou in de buurt

Sinds 1 januari 2018 is Studio 100 TV exclusief te zien bij Proximus TV. Om dit te vieren, gaan Kabouter Plop, Kabouter Klus, Piet Piraat en de meiden van K3 op ronde door Vlaanderen en brengen zij een bezoek aan een Proximus Center bij jou in de buurt.

Halloweennocturnes en extra openingsdagen in Plopsaland

Plopsaland De Panne is al in volle voorbereiding voor het komende seizoen. In de kalender voor komend jaar zijn er 2 opvallende zaken.

Archief

Categorieën