Maandelijks archief: januari 2018

Studio 100 zoekt jonge acteurs voor Spektakel-Musical 40-45

Voor de Spektakel-Musical 40-45, die op 7 oktober 2018 in Puurs in première moet gaan, zoekt Studio 100 naar jonge acteurs met een speelleeftijd van 12 jaar die kunnen acteren en zingen voor de rol van kleine Tuur.

Tweede nieuwe Studio 100 bioscoopfilm voor dit najaar

Vorige week brachten we het exclusieve nieuws dat er op 24 oktober 2018 een gloednieuwe film van Studio 100 in de bioscoop moet verschijnen. Vandaag kunnen wij melden dat er ook op 19 december 2018 een Studio 100 film uitgebracht zal worden.

Koen Clement nieuwe voorzitter Raad van Bestuur Studio 100

Koen Clement, die reeds directeur is van het kunstenfestival Europalia en voordien o.a. actief was als de CEO van WPG Uitgevers, zal de plaats van Steve Van den Kerkhof innemen als voorzitter van de Raad van Bestuur van Studio 100, waar hij zal zetelen als onafhankelijke bestuurder.

Studio 100 kondigt tweede editie van culinair festival ‘Lekker Klassiek’ aan

Na een bijzonder succesvolle eerste editie van Lekker Klassiek, zijn Studio 100 & Provinciaal Recreatiedomein De Schorre trots om samen met de Provincie Antwerpen in 2018 een nieuwe editie van dit bijzondere festival aan te kondigen. De tweede editie van Lekker Klassiek zal plaatsvinden op zaterdag 25 augustus. Ook deze keer zal niemand minder dan Jef Neve de artistieke leiding op zich nemen. Lekker Klassiek is een uniek concept dat klassieke muziek combineert met heerlijke gerechten op njam!-niveau.

Plopsa 24 keer genomineerd bij de Diamond ThemePark Awards 2018

Naar jaarlijkse gewoonte kunnen we weer stemmen voor de Diamond ThemePark Awards. Voor de 8ste editie van de Diamond ThemePark Awards is Plopsa in maar liefst 18 categorieën genomineerd! Plopsa is genomineerd voor de volgende categorieën: Beste Pretpark van België en Nederland (Plopsaland De Panne, Plopsa Coo, Plopsa Indoor Hasselt

Read More…

Extra voorstellingen nieuwe K3-show in Nederland

Dit voorjaar trekken de meiden van K3 met een gloednieuwe show doorheen Vlaanderen en Nederland. Wegens groot succes heeft Studio 100 2 extra voorstellingen in verkoop gebracht in Nederland. De extra voorstellingen zullen gespeeld worden in Eindhoven en Den Bosch.

Studio 100 zoekt figuranten voor nieuwe fictiereeks

Productiehuis Studio 100 zoekt voor een nieuwe fictie reeks mensen die als bokser kunnen figureren. De opnames zullen bij Studio 100 doorgaan en er wordt een figuratie vergoeding voorzien.

Archief

Categorieën