Maandelijks archief: februari 2018

Opnieuw extra voorstellingen nieuwe K3-show in Nederland

Vanaf 17 maart 2018 trekken de meiden van K3 opnieuw door Vlaanderen en Nederland met een gloednieuwe K3-show. Wegens de grote vraag naar tickets heeft Studio 100 beslist extra voorstellingen te organiseren in Nederland. Deze extra voorstellingen zullen gespeeld worden in Eindhoven, Rotterdam en Groningen.

Al meer dan 100.000 tickets de deur uit voor 40-45!

Nog 8 maanden te gaan voor de Spektakel-Musical 40-45 in première gaat en al meer dan 100.000 tickets gingen er voor de megaproductie de deur uit. Wegens het enorme succes en de aanhoudende vraag naar tickets, heeft Studio 100 de musical verlengd tot t.e.m. 18 november 2018.

Plopsa heeft reeds plannen voor houten achtbaan in Pools pretpark

In Polen wordt momenteel hard gewerkt aan de afwerking van Mayaland Kownaty waarvan de opening voorzien is op zaterdag 26 mei 2018. Plopsa heeft reeds plannen gemaakt voor de uitbreiding van het park. Zo werd er al een bouwaanvraag ingediend voor een houten achtbaan.

Wat we tot nu toe al weten over de spektakel-musical 40-45

De première van de spektakel-musical 40-45 komt als maar dichterbij. Om precies te zijn is het nog 232 dagen tot 7 oktober, de dag van de première. Maar voor het zover is, overlopen we al even wat we tot nu toe al weten over de musical.    Het verhaal: Het

Read More…

Carnaval barst los in Plopsa Indoor Coevorden

Carnaval is weer volop bezig en dat laat Plopsa Indoor Coevorden niet onopgemerkt voorbijgaan. Het indoorpark maakt zich op voor een feestelijke voorjaarsvakantie waarbij Bumba en Bumbalu de show komen stelen.

Plopsa Jobs: Solliciteren op de Bloemenmolen, de Glijbaan of in het Ballenbad

Ook dit jaar kiest Plopsa De Panne voor uiterst originele sollicitatierondes. Sollicitanten krijgen de kans om de nodige portie funfactor te bewijzen op een van de vele attracties in Mayaland Indoor.

Live-action serie Wickie De Viking in de maak

Goed nieuws voor de fans van Wickie De Viking. Studio 100 Media en m4e gaan samen met Rat Pack Filmproduktion een live-action serie rond de slimme viking ontwikkelen en produceren.

Archief

Categorieën