Maandelijks archief: april 2018

Populaire Nickelodeon-figuren palmen voor het eerst Plopsaland De Panne in

Tijdens het verlengd weekend van zaterdag 28 april tot en met dinsdag 1 mei strijken de bekendste Nickelodeon-helden in Plopsaland De Panne neer voor vier dagen vol Meet & Greets tijdens het gloednieuwe evenement: Nickelodeon Fandays.

Tweede seizoen ‘Het Huis Anubis’ vanaf maandag op Nickelodeon

Goed nieuws voor de fans van de populaire serie ‘Het Huis Anubis’: vanaf maandag 23 april 2018 is het tweede seizoen terug te zien op Nickelodeon, waar het tweede seizoen elke werkdag omstreeks 19:30 uur zal worden uitgezonden.

Bol.com geeft tickets weg voor nieuwe K3-show in Eindhoven

Goed nieuws voor de fans van K3. Bol.com geeft maar liefst 8 x 4 tickets weg voor de gloednieuwe K3-show op 6 mei in het Beursgebouw in Eindhoven.

K3 komt naar Plopsa Indoor Coevorden

Tijdens het weekend van 21 en 22 april rolschaatsen de meiden van K3 naar Plopsa Indoor Coevorden voor een spetterend liveconcert gewijd aan hun gloednieuwe zomersingle ‘Whoppa!’.

Kevin De Bruyne viert landstitel met gezin in Plopsaland De Panne!

Eergisteravond behaalde Manchester City, de ploeg van Rode Duivel Kevin De Bruyne, de landstitel in de Premier League. Gisteren ging Kevin met zijn gezin naar Plopsaland De Panne om die titel te vieren.

K3 vervoegd jury ‘The Voice Kids’ op VTM

Binnenkort gaan de audities door van het nieuwe seizoen van ‘The Voice Kids’ op VTM. Naast Laura Tesoro, Sean Dhondt en Gers Pardoel, zullen ook de meiden van K3 deel uitmaken van de jury. Naast het beoordelen van de kids zullen de meiden van K3 ook de deelnemers begeleiden.

Via Trooper al meer dan € 100.000 voor verenigingen en goede doelen

Trooper is een start-up met als uitgangspunt geld inzamelen voor je vereniging of goede doel door online te shoppen. En dit zonder dat het je € 1 extra kost. En het gaat hard!  Vandaag werd er weer een belangrijke bladzijde in het Trooperverhaal geschreven: Via Trooper ging er al meer dan € 100.000  aan extra middelen rechtstreeks naar de Vlaamse verenigingen & goede doelen!  

Archief

Categorieën