Maandelijks archief: juli 2018

Studio 100 Media opent dit najaar nieuwe animatiestudio in München

Dit najaar zal Studio 100 Media in München, Duitsland, een gloednieuwe animatiestudio openen. Isar Animation zal werk bieden aan 40 artiesten en het eerste project waaraan de nieuwe studio werkt zal de derde Maya de Bij film zijn, die tegen 2020 klaar moet zijn.

Eerste keer nachtzwemmen in Plopsaqua groot succes

Naar aanleiding van de hittegolf kondigde Plopsaqua De Panne voor het eerst nachtzwemmen aan tot 1u ’s nachts. Maar liefst 3.500 mensen kwamen vandaag zwemmen en afkoelen, goed voor een nieuw bezoekersrecord.

Eerste beelden nieuwe zomersingle K3

Op vrijdag 3 augustus zal ‘Luka Luna’, de gloednieuwe videoclip van K3, gelanceerd worden. VTMNieuws was aanwezig tijdens de opnames van de videoclip en maakte een kort verslagje van de opnames.

Hittegolf in het land: Plopsaqua uitzonderlijk vrijdagnacht open

Wegens de aanhoudende hitte beslist Plopsaqua De Panne haar deuren morgen tot 1 uur ‘s nachts open te houden voor een verfrissende duik.

Nieuw album K3 vanaf 16 november in de winkels

Goed nieuws voor de fans van K3! Vanaf 16 november zal ‘K3 Roller Disco’, het gloednieuwe album van K3, overal verkrijgbaar zijn. Naast de gloednieuwe cd zal het album als extra de dvd van de K3 Vlindershow bevatten.

Plopsa waarschuwt voor Phisingbericht op sociale media

Plopsa wil de gebruikers van verschillende social media graag waarschuwen voor het valse bericht waarin het gratis tickets zou weggeven voor Plopsaland De Panne. Sinds vrijdagochtend verschijnt massaal op social media dat iedereen ter ere van de 75e verjaardag van Plopsaland 5 gratis tickets krijgt. Mensen die op de onbetrouwbare link klikken kunnen slachtoffer worden van phising.

Maureen Vanherberghen speelt hoofdrol in ‘Ketnet Musical – TROEP’

Zonet hebben Studio 100 en Ketnet de titel en één van de volwassen hoofdrolspelers van de nieuwe Ketnet Musical bekend gemaakt. Maureen Vanherberghen, bekend van de Ketnetband en van de Helden van Ketnet, zal in Ketnet Musical – TROEP één van de volwassen hoofdrollen voor haar rekening nemen.

Archief

Categorieën