Maandelijks archief: augustus 2018

Update: James Cooke en Jonas Van Geel delen rol in Musical 40-45 vanaf januari 2019

De Spektakel-Musical 40-45 is nu al een groot succes. Op anderhalve maand voor de première, werden er meer dan 205.000 tickets verkocht. Wegens het grote succes is de musical verlengd t.e.m. 6 januari 2019. Deze extra voorstellingen betekenen ook meteen een verandering in de cast, want vanaf januari 2019 zal James Cooke samen met Jonas Van Geel de rol van Louis spelen.

Ticketverkoop nieuwe K3-show start op 31 augustus 2018

Goed nieuws voor de fans van K3. Op vrijdag 31 augustus 2018 start de ticketverkoop voor de gloednieuwe K3-show. Het wordt een hele bijzondere show, want K3 viert de 20e verjaardag van de groep. De shows zullen doorgaan in het Studio 100 Pop-Up Theater te Puurs.

Muziek Musical 40-45 ingespeeld door 60-koppig symfonisch orkest

Vandaag werd de Vlaamse pers uitgenodigd voor één van de opnamesessies van de muziek voor de Spektakel-Musical 40-45, in de Galaxy Studio’s te Mol. De muziek wordt ingespeeld door het 60-koppig Symfonieorkest Vlaanderen.

Bioscoopfilm Nachtwacht ook in Nederlandse bioscopen

3 maanden geleden werd bekend gemaakt dat de helden van de Nachtwacht een eerste bioscoopfilm krijgen, die vanaf 12 december in de Vlaamse bioscopen te zien zal zijn. Zopas maakte Studio 100 bekend dat de film ook in de Nederlandse bioscopen zal worden uitgebracht.

Groot succes voor 2e editie ‘Lekker Klassiek’

Op zaterdag 25 augustus vond de tweede editie van het festival ‘Lekker Klassiek’ plaats in De Schorre te Boom. Het festival combineert klassieke muziek met heerlijke gerechten op Njam!-niveau en opnieuw werd het concept door het aanwezige publiek fel gesmaakt.

Het Meli Park komt even terug naar Plopsaland De Panne

Zopas werd in Plopsaland De Panne meer uitleg gegeven aan de pers over de ‘Meli Park Revival Weekends’ in het bijzijn van de familie Florizoone, de oorspronkelijke eigenaren van het beroemde Meli Park.

K3 Love Cruise genomineerd voor 2 Ensors

K3 Love Cruise, de eerste film van Hanne, Klaasje en Marthe en tevens de eerste musicalfilm van K3, is genomineerd voor 2 Ensors, de Vlaamse filmprijs die tijdens het filmfestival van Oostende wordt uitgereikt. K3 Love Cruise is genomineerd in de categorie ‘Beste Jeugdfilm’ en tevens maakt de film kans op de publieksprijs.

Archief

Categorieën