Kwiskwat, de allereerste quiz voor 4- tot 6-jarigen

Vanaf september zal je elke zaterdag en zondag kunnen kijken naar Kwiskwat, de allereerste quiz voor 4- tot 6-jarigen. In Groot-Brittanië is dit programma al te zien onder de naam ‘Kerwhizz’.

Eind juni werd er reeds bekend gemaakt dat het succesvolle Studio 100-programma ‘Kerwhizz‘ naar Vlaanderen kwam. Vanaf september zal je elke zaterdag en zondag naar het programma kunnen kijken op Ketnet onder de naam ‘Kwiskwat’.

Kwiskwat is de allereerste quiz voor 4- tot 6-jarigen. Het is een unieke combinatie van een kennisquiz, een razendsnelle race-game en een live presentator in een virtueel decor. Drie teams geanimeerde personages spelen een quiz die telkens eindigt met een razendsnelle race. De kinderen thuis kunnen meequizzen met de op hun maat gemaakte vragen, en ook ‘Kwiskwat’ verder beleven op de website.

De quiz zal worden geleid door Ward Kerremans. Hij is onder meer gekend als Elvis uit LouisLouise en ook van verschillende gastrollen in series. Hij zal de kijkers leiden door het programma met zijn immer rijmende taal.

Kwiskwat zal vanaf 5 september elke zaterdag en zondag om 07.15 uur op Ketnet te zien zijn.Delen

Reacties via Facebook

6 reacties op “Kwiskwat, de allereerste quiz voor 4- tot 6-jarigen
 1. Zuzanna schreef:

  hallo galaxy pegsrnaoes ik vind jullie allemaal mega goed en mooi en wijs en julli acteren heel goed .Nu komt men vraag waarom ben je zoooo knap Nicolas ?? jij bent egt mooi en acteert goed hoe oud zijn jullie allemaal? xx groetjes koukou I love galaxy park en ze zijn allemaal mijn favorite maar 2 het meest en dat zijn Stef en Femke!!! xxx byee doe zo verder!!!

 2. joy schreef:

  ik wil graag dit kijken

 3. joy schreef:

  ik wiel het graag kijkeb

 4. walid schreef:

  dit is leuk

 5. shane schreef:

  ik vind het leuk om er naar te kijken

 6. shane schreef:

  ik doe er aan mij

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Archief

Categorieën