Mega Mindy krijgt hulp van Mega Oma in nieuwe film!

Vanaf 21 december 2011 komt de nieuwe Mega Mindy-film “Mega Mindy & de Snoepbaron” in de Vlaamse & Nederlandse bioscoopzalen. In deze derde film krijgt de roze superheldin hulp uit onverwachte hoek, namelijk van…. Mega Oma!

Door toedoen van de gemene snoepbaron Louis (vertolkt door Johny Voners) komt Mega Mindy voor de grootste uitdaging tot nu toe te staan: zij moet het opnemen tegen haar eigen vrienden en familie, en zelfs tegen Mega Toby… Hopelijk lukt het haar om samen met Mega Oma het kwaad te trotseren.

Maar er is nog meer. Naast gastacteurs Johny Voners, Tristan Versteven, Angela Schijf en sportman Dennis van der Geest, zal ook atlete Elodie Ouedraogo heel kort te zien zijn in “Mega Mindy & de Snoepbaron“.

Elodie Ouedraogo: “Ik vond het super om eens een filmopname mee te maken. Ik ben maar heel even te zien in de film, dus echt lang heb ik niet op de set gestaan, maar het was erg leuk om te doen. In “Mega Mindy en de Snoepbaron” stel ik een nogal bijzondere ‘Miss’ voor aan commissaris Migrain, maar meer mag ik er eigenlijk nog niet over zeggen… Nog even geduld tot de film in de zalen komt dus (lacht).”

Daarnaast is er nog dé vraag die op ieders lippen brandt: zal de langverwachte kus tussen Mieke & Toby er nu eindelijk komen? Dit kom je allemaal te weten in “Mega Mindy & de Snoepbaron”, vanaf 21 december 2011 in de bioscoop!

Benieuwd? Surf dan snel naar www.megamindyfilm.be waar je alvast een voorsmaakje van de film kan bekijken!Delen

Reacties via Facebook

1 reactie op “Mega Mindy krijgt hulp van Mega Oma in nieuwe film!
  1. Laura Veraart schreef:

    Op de site, staat de naam van Angela verkeerd geschreven ;o

    Het is Angela, niet Agnela..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Archief

Categorieën