Mega Mindy wordt gelanceerd in Wallonië

Aanstaande woensdag zal de Waalse televisiezender Club RTL de eerste aflevering van Mega Mindy uitzenden.

De eerste, gedubde aflevering van Mega Mindy zal woensdag uitgezonden worden omstreeks 17.05 uur op de Waalse televisiezender Club RTL. Deze zender kan je vanuit Vlaanderen enkel bekijken via de digitale pakketten van Belgacom of Telenet. Mega Mindy is mega populair in Vlaanderen en Nederland. De merchandising van het programma verkoopt als zoete broodjes en ook de eerste musical annex show van Mega Mindy wordt druk bezocht. Daarnaast valt het tijdens deze carnavalsdagen eens zo goed op, hoe populair de knalroze outfit van het verlegen meisje dat veranderd in een superheldin het wel niet doet.

Studio 100 hoopt dat dit succes zich ook zal herhalen in Wallonië, waar het programma vanaf woensdag te zien zal zijn. Het gaat niet om heropgenomen afleveringen, maar om gedubde afleveringen. We zien dus onder meer Free Souffriau en Louis Talpe aan het werk, maar met een stem van een Franse acteur of actrice er over geplakt.

En Français!

De Nederlandstalige namen blijven uiteraard niet behouden. Er werd gezocht naar Franstalige namen die gelijkwaardig zijn aan de Nederlandstalige, maar toch met een eigentijds Mega Mindy-karakter.

Een overzichtje:

Mieke Fonkel: Marie Fontaine
Opa Fonkel: Papy (Fontaine)
Toby: Tommy

In ‘Plopsa’?

Mega Mindy zal niet uitgezonden worden in Plopsa, het kinderblok van Studio 100 op Club RTL, maar zal pas rond 17 uur te zien zijn. Het is met andere woorden niet de bedoeling dat Mega Mindy het Plopsa-gedeelte zal vervangen, zoals ‘De Wereld van K3’ regelmatig plaats maakt voor ‘De Wereld is Mooi’ op Nederland 3.

In de Waalse krant ‘Le Soir’ maakte Dominic Stas, directeur van de afdeling Benelux van Studio 100, vandaag ook bekend dat binnenkort het kindergedeelte Plopsa vijf minuten langer zal gaan duren. Zo is er voldoende ruimte om nog een ander populair figuur van Studio 100 te verwelkomen: Piet Piraat, of ‘Pat le Pirate’ in het Frans.

Ontdek hier alles over de Franstalige Mega Mindy.Delen

Reacties via Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Archief

Categorieën