Actie: Dit weekend 40% korting op een ticket voor een Plopsapark naar keuze

Het cyberweekend komt eraan, en om dit te vieren heeft Plopsa een speciale actie aangekondigd. Wie tussen Black Friday en Cyber Monday een online ticket koopt voor een Plopsa, krijgt via deze speciale actie maar liefst 40% korting. 

Dit weekend is het Cyberweekend, dat wordt afgetrapt met Black Friday en eindigt op Cyber Monday. Het Cyberweekend wordt gezien als de officiële start voor het seizoen van de kerstaankopen.

Om het Cyberweekend goed in te gaan, heeft Plopsa een leuke kortingsactie gelanceerd. Wie tussen donderdag 23 november 2017 (vanaf 22 uur) t.e.m. maandag 27 november 2017 (tot 23:59 uur) via deze link een e-ticket koopt voor Plopsaland De Panne, Plopsa Indoor Hasselt, Plopsaqua of Plopsa Indoor Coevorden, krijgt 40% korting bij het gebruik van de kortingscode ‘BLACK’.

Hoe kan je tickets bestellen?

  1. Ga naar de Promopagina en kies je Plopsapark.
  2. Geef de kortingscode ‘BLACK’ in en klik op ‘>’.
  3. Kies het voordelige ticket dat verschijnt.
  4. Rond je aankoop af.

Voorwaarden

De ‘Black Friday’-actie van Plopsa loopt van 23/11/2017 (vanaf 22 uur) t.e.m. 27/11/2017 (tot 23:59 uur). De korting van 40% wordt verrekend op het kassatarief en is enkel van toepassing op tickets geldig t.e.m. 7 januari 2018.Delen

Reacties via Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

Archief

Categorieën