Dit najaar nieuwe Mega Mindy-afleveringen

Het is dit najaar weer Mega Mindy tijd op Ketnet, met vijf nieuwe afleveringen en twee langere specials van de populaire serie.

Daarbij maken enkele opmerkelijke gastacteurs hun opwachting. In de aflevering De danswedstrijd zetten oma (Nicky Langley) en opa Fonkel (Fred Van Kuijk) én Mieke (Free Souffriau) en Toby (Louis Talpe) hun beste beentje voor om het kwaadaardige danskoppel Lorenzo (Antony Arandia) en Charlotte (Ellen Petri) de pas af te snijden. Showbizz Bart is de presentator van de danswedstrijd.

Johan Museeuw en Luc Caals spelen dan weer gastrollen in ‘De gouden fiets‘, over twee boeven die de gouden fiets stelen waarmee Commissaris Migrain (Anton Cogen) wielerkampioen Willy Vitesse wil huldigen. Ook Manou Kersting, Carry Goossens, Clara Cleymans en Ludo Hellinx duiken op in de nieuwe afleveringen.

In de Mega Mindy special De dolfijnendiefstal (met o.a. Ellen Schoeters en Wouter Hendrickx) moet Mega Mindy de nieuwe agente Sophie redden en een dolfijnenontvoering oplossen.

In de special Mega Toby redt de race (met o.a. Hein Blondeel en Mark Tijsmans) nemen Mieke en Mega Toby het op tegen snelheidsduivel Mark Mustang.

Vanaf 3 september, elk weekendochtend om 8.00 uur, nieuwe afleveringen vanaf 8 oktober op Ketnet.Delen

Reacties via Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Archief

Categorieën