Vierde seizoen Ghost Rockers wel degelijk de laatste

Slecht nieuws voor de fans van de populaire jongerenreeks Ghost Rockers! Ketnet heeft zopas in een persbericht rond de Ketnet Kick-off bevestigd dat het vierde seizoen van Ghost Rockers, dat momenteel op de zender wordt uitgezonden, het laatste seizoen van de populaire reeks zal zijn. 

Het was een publiek geheim dat Studio 100 en Ketnet voor Ghost Rockers een run van vier seizoenen gepland hadden. Echter, in een interview met Dag Allemaal eind juli 2017 liet acteur Wout Verstappen (Alex) optekenen dat het nog niet zeker was dat de vierde reeks wel degelijk de laatste zou zijn.

Toen Studio 100 begin september de coverart van het nieuwe album vrijgaf, bleek al snel dat het einde misschien toch al in zicht is (‘De Finale’ is immers de titel van het vierde album).

Zonet heeft Ketnet in een persbericht rond de Ketnet Kick-off bevestigd dat de vierde reeks wel degelijk het laatste seizoen van Ghost Rockers is.


 • Datum: zondag 24 september 2017 om 11:50
 • Tekst: Studio100fan.eu - Beau
 • Bron: Persbericht Ketnet
 • Gepost in: Ghost Rockers
 • Tags:

Delen

Reacties via Facebook

3 reacties op “Vierde seizoen Ghost Rockers wel degelijk de laatste
 1. Thomas Vermeeren schreef:

  Studio 100 en ketnet kunnen samenwerking beter stopzetten & dat studio 100 beter in vervolg enkel op private omroepen uitzend, en programma’s als D5R, 4ever, … zouden meer mogen komen op ketnet, programma’s die niet op private televiesies kunnen uitgezonden.

 2. Thomas Vermeeren schreef:

  Ja, je kunt het niet blijven rekken & studio100 is te commercieel voor ketnet d5r 4 ever zijn daar wel op hun plek, programma’s die nergens anders kunnen uitgezonden dan op de openbare publieksomroep en studio100 beter voor 100% enkel nog op private omroepen uitgezonden

 3. soraya ivens schreef:

  waarom dit begrijp ik niet jullie zijn goed bezig waarom de laaste van de ghotsrockers
  u maak mij mij aan het huilen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

Archief

Categorieën