Is 4e seizoen Ghost Rockers echt het laatste seizoen?

Het is een publiek geheim dat het vierde seizoen van Ghost Rockers, dat vanaf dit najaar te zien is op Ketnet, te boek stond als het laatste seizoen van de populaire reeks. Acteur Wout Verstappen (Alex) heeft echter in een recent interview met Dag Allemaal laten optekenen dat dit nog niet helemaal zeker is. 

Dit najaar (eind september, begin oktober) zal op Ketnet het vierde seizoen van de populaire reeks Ghost Rockers in première gaan. Het was een publiek geheim dat het vierde seizoen van Ghost Rockers het laatste moest worden van de populaire reeks. Dit werd ondersteund door o.a. het gegeven dat de set van het DAM na afloop van de opnames werd afgebroken en de huur van de locatie werd stopgezet.

In een recent interview met Dag Allemaal gaf acteur Wout Verstappen, die de rol van Alex speelt, echter een opmerkelijk antwoord op de vraag naar wat zijn toekomstplannen zijn: “Voorlopig blijf ik bij Studio 100. Want het is nog niet zeker dat de reeks die vanaf september op tv komt de laatste is.” 

Het zou dus zomaar kunnen zijn dat de fans van de populaire serie getrakteerd zullen worden op een vijfde seizoen? Of misschien wordt er gewerkt aan een special? Op dit gebied blijft het een beetje vaag. Het enige waar we zeker over kunnen zijn is dat Studio 100 en Ketnet nog niets definitiefs beslist hebben over de televisietoekomst van Ghost Rockers.Delen

Reacties via Facebook

4 reacties op “Is 4e seizoen Ghost Rockers echt het laatste seizoen?
 1. Lesley schreef:

  Laat de ghost rockers nog niet stoppen mijn dochtertje van 7 zou dat verschrikkelijk vinden ze is enorme fan

 2. Sem Kuiter schreef:

  plz stop niet ik moest al huilen ton ik dacht dat seizoen 2 het laatste was en nu als het stopt ga ik nog meer huilen plz stop niet want voor mij en alle andere GR fans zijn en blijven jullie echt de beste band

 3. Zainab Ennali schreef:

  ik wil niet dat Ghost rockers stopt het is echt heel erg leuk

 4. Willeke schreef:

  Ghost rockers voooooor altijd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

Archief

Categorieën