Al 100.000 bezoekers voor nieuwe K3-show

Overmorgen is het zover: dan gaat de nieuwe K3-show in Flanders Expo te Gent in première. Niet alleen de meiden van K3, maar ook de fans zijn er duidelijk klaar voor. Studio 100 maakte zonet bekend dat al meer dan 100.000 tickets voor de nieuwe show verkocht werden.

Overmorgen gaat in Flanders Expo te Gent de gloednieuwe K3-show in première. Ondertussen werden al meer dan 100.000 tickets verkocht. Wegens het overdonderende succes, zullen de meiden van K3 op vrijdag 7 april maar liefst 2 extra voorstellingen spelen van hun nieuwe show.

Hanne, Marthe & Klaasje zijn in de wolken met dit succes: “Dit hadden we nooit durven dromen! We geven zaterdag de aftrap in Gent, in een uitverkocht Flanders Expo, fantastisch! We brengen in primeur nummers van het nieuwe album Ushuaia en uiteraard ook onze allerbekendste hits! We zijn klaar om te knallen! ”

Het verhaal:

De kleuren van de regenboog zijn plotseling verdwenen! Zonder mooie kleuren kan K3 onmogelijk een vrolijke show geven. Met de hulp van Captain Space probeert K3 de kleuren terug te halen op de planeten Amoria, Smilus en Njammie. Maar daar is heel veel liefde, plezier en energie voor nodig… Gaat het K3 lukken om alle kleuren van de regenboog weer bij elkaar te krijgen?

webk3b1-2016-000901

Tickets en info

Meer info over de show en de ticketverkoop is te vinden in onze Plopsabase!


  • Datum: donderdag 26 januari 2017 om 18:34
  • Tekst: Studio100fan.eu - Beau
  • Gepost in: K3
  • Tags: , ,

Delen

Reacties via Facebook

1 reactie op “Al 100.000 bezoekers voor nieuwe K3-show
  1. Evi schreef:

    juuli zijn lief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Archief

Categorieën